Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Manchester United neste for Newcastle-helten?

Honduras landslagsspiller Emilio Izaguirre er på Sir Alex Fergusons ønskeliste, skriver Daily Mirror. United-manageren så Celtic-backen i søndagens cupoppgjør mellom Rangers og Celtic. 24-åringen kom til Glasgow-klubben foran denne sesongen og vraket blant andre Wigan i prosessen. Ferguson leter etter en venstreback som kan konkurrere med Patrice Evra. Franskmannen har kontrakt med United ut neste sesong.

Newcastles Cheik Tioté ble en av helgens store helter da han utlignet til 4-4 i den fantastiske kampen mot Arsenal lørdag. Nå har Alex Ferguson fått øyene opp for den defensive midtbanespilleren. United kan imidlertid få konkurranse om ivorianerens underskrift. Forrige måned var Carlo Ancelotti frempå og forhørte seg om Tioté, melder CaughtOffside, som ikke alltid er like troverdig.

Tioté sendte Arsène Wenger i sjokk lørdag, hevder Andrej Arsjavin. Den vanligvis så snakkesalige franskmannen var fullstendig målløs etter at laget hans ga fra seg en 4-0-ledelse, skriver The Sun.

Det er mer russisk stoff i The Sun mandag. Overgangsryktene rundt Roman Pavlyuchenko fortsetter. Nå er russeren lei av benketilværelsen på White Hart Lane og ønsker seg bort fra klubben. Angriperen avslo nylig en kontraktsforlengelse og hevder at Harry Redknapp er grunnen til at han nå ønsker seg bort.

Heller ikke Niko Kranjcar er særlig fornøyd med tingenes tilstand på White Hart Lane om dagen. Kroaten hevder det var mye frustrasjon bak skuddet som ga Tottenham 2-1-seieren mot Bolton i helgen. Kroaten vurderer å lete etter nye klubber hvis ikke antall minutter spilletid tar seg drastisk opp før sommeren.

En mann som er langt mer populær hos sin manager er Daniel Sturridge. Bare to kamper ut i sitt låneopphold fra Chelsea til Bolton, ønsker Owen Coyle å forlenge lånet ut neste sesong. Leiesoldaten har allerede scoret to mål for Bolton, og har et ønske om å spille ved siden av Fernando Torres neste sesong. Coyle har fortalt London-klubben at de mer enn gjerne tar vare på Chelsea-spissen en sesong til.

Roy Hodgson kan allerede være på vei tilbake til Premier League. Roberto Di Matteo måtte forlate West Bromwich etter Birmingham-klubbens 3-0-tap for Manchester City i helgen. Mandag skriver Daily Mail at den nylig sparkede Liverpool-manageren vil bli tilbudt jobben. Chris Houghton, som også mistet jobben sin i vinter, er et annet alternativ som vurderes av ledelsen på The Hawthorns. Daily Express hevder at Sam Allardyce er favoritt til å ta over roret etter italieneren.

Arsenals Jacks Wilshere er en ivrig twitrer. Noen ganger litt for ivrig. Etter helgens kamp mot Newcastle skrev midtbanespilleren at Phil Dowd var inkonsekvent og burde utvist Kevin Nolan for samme forseelse som Diaby ble utvist for. Det er lite trolig at Wilshere får like hard straff som Ryan Babel fikk da han la ut et bilde av Howard Webb i United-drakt.

En som kan komme til å ta på seg Arsenal-drakt er Jesus Navas. 25-åringen jages av både Inter og Arsenal, til tross for at han nylig skrev under på en fireårskontrakt med Sevilla. Kontrakten har en utkjøpsklausul på rundt 275 millioner kroner. Spørsmålet er om hjemmekjære Navas vil forlate Sevilla. Den hurtige vingen har stått fram og fortalt åpent om problemer med angst og depresjon. En periode kunne han ikke engang bli med laget sitt på bortekamper. Nå er 25-åringen på bedringens vei, og ville utvilsomt vært en tilvekst i Premier League.

Emmanuel Adebayor har også hatt sine problemer å stri med. Men for øyeblikket går det på skinner for togoleseren. Søndag åpnet han scoringskontoen for Real Madrid. Nå vil den kontroversielle spissen bli værende på Bernabeu. Den tidligere Arsenal-spilleren er utlånt fra Manchester City, og José Mourinho er antatt å være mannen som kan få det beste ut av angrepsspillerens talent.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken