Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Er Kenny Dalglish dristig eller dum?

Arsène Wenger ser endelig ut til å ha skjønt at han nå har penger i pungen. Arsenal skal ha lagt inn bud på over 20 millioner pund på Lilles Eden Hazard og et bud på 15 millioner pund for Rennes midtbanespiller Yann M’Vila.
(Daily Mirror)

Arsenal ønsker også å forsterke bakover på banen, og tilbyr Nicklas Bendtner i bytte mot Werder Bremens midtstopper Per Mertesacker.
(Caught Offside)

Til helgen møter Arsenal Manchester United, og da håper Wenger at Lazio-spiss Mauro Zarate er på plass å kan gjøre livet surt for den regjerende seriemesteren.
(Footy Bunker)

Et rykte som vil få flere Liverpool- fans til å rive seg i håret er at Alberto Aquilani påstår at han er svært nær en overgang til AC Milan.
(Daily Mirror, Liverpool Echo)

Liverpool-manager Kenny Dalglish kan også være i ferd med å bytte bort Raul Meireles til Chelsea for å få spissen Daniel Sturridge i retur.
(Caught Offside)

3209130

Også Wolverhampton-spiss Kevin Doyle er på radaren til Dalglish.
(Daily Star)

Kenny Dalglish selv sier at bare tidens tann vil kunne fortelle om han har vært dristig eller dum på overgangsmarkedet.
(Daily Express)

Hvem blir King Kennys neste signering? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Det stormer om Tottenham om dagen. Luka Modric har ikke hodet på rett sted og kobles fortsatt til Chelsea. Samtidig er hatobjektet Emmanuel Adebayor fortsatt ønsket på White Hart Lane. Men nytt av dagen er at Spurs gjør et nytt forsøk på å hente tidligere Manchester United-spiller Diego Forlan fra Atletico Madrid, der uruguayaneren angivelig ikke trives lenger.
(Fanatix)

Også Newcastles Joey Barton kobles atter til Tottenham.
(Caught Offside)

Manchester United-sjef Alex Ferguson røper at Paris St. Germain har gjort et forsøk på å hente Dimitar Berbatov, men at han ønsker å beholde fjorårets toppscorer. Samtidig følger Ferguson angivelig med på den 22 år gamle japanske landslagsspilleren Shinji Kagawa som spiller for Borussia Dortmund.
(Inside Futbal, Caught Offside)

Blackburn er i ferd med å punge ut seks millioner pund for Hoffenheim-spiss Vedad Ibisevic.
(Daily Mirror)

Olympiakos ønsker å hente Aston Villas Jean Makoun, og manager Alex McLeish innrømmer at han vurderer å kvitte seg med spilleren.
(Daily Mail)

Juan Mata er allerede på plass, og nå vil Chelsea hente Fiorentina-angriper Stevan Jovetic.
(Fanatix)

Stoke-sjef Tony Pulis håper å ha tre-fire nye spillere på plass innen overgangsvinduet stenger.
(The Sun)

HTML EMBED

Få ryktene daglig til din telefon: Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken