Manchester Citys eiere har brukt over 300 millioner pund på spillerkjøp de siste sesongene. Likevel hevder Roberto Mancini at to poeng gikk fløyen i helgen fordi laget ikke har nok spillere. Italieneren mener at han kun hadde muligheten til å bytte angripere eller backer. Dermed kan det gå mot flere City-kjøp når overgangsvinduet åpner igjen.
(The Sun)

Barcelona ønsker også å forsterke laget ved å hente Boltons Gary Cahill i januar. 25-åringen har kontrakt med Bolton ut denne sesongen og klubben er trolig interessert i å få igjen noe for landslagsspilleren. Pep Guardiola skal være villig til å legge fem millioner pund på bordet for midtstopperen, som har vært linket til Chelsea, Arsenal og Tottenham.
(Caught Offside)

Chelsea har lenge vist interesse for det brasilianske supertalentet Neymar. Det har også Real Madrid, som ifølge brasilanske medier er i nærheten av en avtale. Unggutten selv hevder det ikke er noen avtale og sier at han ifølge mediene har blitt solgt minst 30 ganger.
(Daily Mail)

Andre Villas-Boas innrømmer at Nicolas Anelka kommer til å forlate Chelsea etter denne sesongen. Klubber fra alle verdens hjørner har vist interesse for franskmannen, men en retur til Paris SG synes mest sannsynlig. Hardtsatsende PSG drømmer om et spisspar bestående av Dimitar Berbatov og Nicolas Anelka neste sesong.
(Caught Offside)

Clint Hill har ikke vært på banen etter at han ble utvist i årets første seriekamp for Queens Park Rangers. Nå ser Nottingham Forest på muligheten til å hente forsvarsspilleren på lån ut sesongen.
(Daily Mail)

Januarvinduet nærmer seg faktisk raskere enn du skulle tro. Få Nettavisens ryktebørs hver dag på sms: Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig).

José Mourinho har fortsatt god kontakt med sine tidligere elever. Tidligere i høst innrømmet Wesley Sneijder at portugiseren rådet ham til ikke å gå til Manchester United. Real Madrid-treneren ga imidlertid grønt lys til Emmanuel Adebayor da togoleseren spurte sin tidligere trener om han burde gjennomføre en overgang til Tottenham.
(Goal)

Togoleseren har hatt en fantastisk start på sin Spurs-karriere og hevder nå at han har gjort om Tottenham-supporternes hat til kjærlighet med sine tre scoringer på to kamper.
(Daily Star)

Arsène Wenger og Arsenal har ikke akkurat fått en fantastisk start på årets sesong. Det er faktisk 58 år siden klubben har hatt en så svak serieåpning. Nå ønsker spillerne en defensiv trener, som kan hjelpe klubben ut av krisen. Martin Keown kan bli mannen som skal stramme opp Arsenals bakre firer.
(Daily Mirror)

Tottenham fikk også en tøff start på årets sesong. Harry Redknapp ser imidlertid ut til å ha klart å få skuta på rett kjøl igjen etter 1-8 i målforskjell etter årets to første kamper. Tottenham-manageren er sikker på at Spurs kan kjempe om en plass i Champions League denne sesongen. Redknapp tror Liverpool og Arsenal blir de tøffeste rivalene i kampen om den viktige fjerdeplassen.
(Talk Sport)

HTML EMBED