Newcastle var koblet med en overgang for Charlie Austin i hele sommer. Den overgangen ble ikke noe av. Nå melder Telegraph at QPR-spissen kan forsvinne til Newcastle i januar i stedet. De sorte og hvite planlegger nemlig et bud på 6 millioner pund for angriperen.

José Mourinhos tid i Chelsea kan nærme seg slutten. Både spillere, støtteapparat og familien til spillerne skal visstnok ha vendt manageren ryggen i det siste. Hovedgrunnen skal dog ikke være de svake resultatene, men måten han oppførte seg på mot eks-fysio Eva Carneiro, skriver Daily Mail.

Youri Tielemans er ikke bare et Football Manager-talent. Også i den virkelige verden er han svært ettertraktet. 18-åringen, som til daglig spiller i Anderlecht skal være ønsket av Arsenal, forteller italienske Calciomercato. Budet fra London-klubben skal være på 14 millioner pund.

Tim Sherwood har lyst til å danne kompani med sin tidligere angriper, Emmanuel Adebayor. Togoleseren spilte under Sherwood i Tottenham. Aston Villa-sjef Sherwood sier ifølge The Sun at han tror Adebayor er villig til å spille for svært lav lønn i Aston Villa.

Mike Williamson og Yoan Gouffran kobles vekk fra Newcastle på lån. Det setter nå manager Steve McClaren en stopper for. Shields Gazette er kilden som hevder McClaren vil nekte å låne ut spillerne.

Gareth Bale kobles stadig vekk fra Real Madrid. Nå setter han en stopper for ryktene. Waliseren forteller Sport-English at han aldri har følt seg mer hjemme i Madrid enn hva han gjør under Rafael Benitez.