Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Avslørte megatalentet seg på Twitter?

Ny uke - nye muligheter. Enten til å sprenge banken for en middelmådighet, eller til å gjøre enda et kupp på overgangsmarkedet.

Romelu Lukaku har utviklet seg til å bli en megasuksess på utlån hos West Bromwich. To nye mål ble det i helgen, og belgieren er dermed oppe i ni ligamål denne sesongen.

Chelsea ønsker likevel ikke å hente kraftpluggen tilbake til Stamford Bridge, og skal nå faktisk gå i samtaler om å låne ut Lukaku til The Hawthorns enda en sesong. Roman Abramovitsj er altså fornøyd med å kun ha én målfarlig spiss i klubben. Slik blir det nok flere trofeer av, Roman.
(Daily Mail)

Will Hughes har hatt en imponerende sesong i Brighton, og faller nå inn under kategorien «supertalent». Slike betegnelser gjør gjerne at storklubbene har veldig lyst på en, og nå har Manchester City funnet ut at de vil svi av sju millioner pund på 17-åringen. Man har råd til å prøve og feile litt, når banken er utømmelig.
(The Sun)

FØLG DE SISTE RYKTENE I VÅR LIVE-BLOGG!

En klubb som ikke kan ta seg de samme frihetene, er Swansea og Michael Laudrup. Heldigvis for den walisiske klubben har deres danske manager ytterst god teft for billige spillere fra La Liga. Røverkjøpene i Swansea kan snart få besøk av Osasunas Roland Lamah til en verdi av to millioner pund , noe som kanskje baner vei for en 20 millioner punds overgang for Michu. Er danske Laudrup egentlig utdannet business-mann?
(Daily Mirror)

Sjekk siste nytt fra Premier League her!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'jub34hd3z3pu1j52tbf99dpw0', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-jub34hd3z3pu1j52tbf99dpw0', 'eplayer14');

Det er lenge siden Radamel Falcao var verdsatt til noen små, usle millioner. Colombianeren, som har opparbeidet seg en prislapp på 48 millioner pund, har i lang tid vært ryktet til Chelsea. Det er ikke mange klubber som kan tilby høyere lønninger enn londonklubben, og også Falcao skal nå ha innsett at lommeboka kan bli enda feitere med en overgang til PSG. Eller kanskje han bare foretrekker Ligue 1 foran Premier League? Nei, vi tror ikke det er grunnen ...
(The Sun)

Norwich trenger mer styrke på topp, har manager Chris Hughton innrømmet, og med det kastet seg inn i jakten på Radamel Falcao Gary Hooper. Det skal nok ikke være en helt umulig oppgave å lokke Hooper fra Celtic til engelsk liga.
(The Guardian)

Cesc Fabregas ville hjem til Barcelona som 23-åring, og fikk viljen sin. Nå tror Arséne Wenger at den spanske maestroen vil «hjem» til Arsenal en gang i fremtiden. The Gunners får dermed utnyttet Fabregas' kvaliteter mens han er i sine beste år som fotballspiller - før han fylte 23 og etter han fyller 34.
(Metro)

FØLG DE SISTE RYKTENE I VÅR LIVE-BLOGG!

En som faktisk ser ut til å bli i Arsenal mens han er i sin beste alder, er Theo Walcott. Wenger droppet søndag et klart hint om at ingen spillere forlater skuta, før nye kommer inn. Og ettersom det er så vanskelig å finne ordentlig kvalitet på markedet, antar vi jo at det blir nok et rolig overgangsvindu i Nord-London.
(Daily Mail)

Wilfried Zaha fikk søndag en ny livserfaring, da han innså at det han skriver på Twitter, sprer seg som ild i tørt gress. Unggutten skrev nemlig «Ser ut som jeg endelig er på vei til toppen av Premier League», og avslørte vel dermed litt mer enn han kanskje burde. Ikke lenge etter var meldingen borte.
(Daily Express)

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken