Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Han kan blir Premier Leagues neste tyske stjerne.

Carlos Tévez har prestert bra på banen for Manchester City, men utenom gresset har det vært en del bråk rundt argentineren.

Nylig ble han blant annet dømt til samfunnstjeneste, etter å ha blitt stoppet i bilen uten førerkort. Man skulle tro en slik straff forplikter 29-åringen til å bli i Manchester en stund, men det ser ikke ut til å stoppe italienske Inter fra å gjøre et framstøt, angivelig. Engelske aviser skriver at Inter vil prøve å hente Tevez til Serie A i løpet av sommerferien.

Vi holder oss hos den samme lyseblå klubben og tar også med at City ønsker en nøye vurdering av manager Roberto Mancinis managerrolle etter sesongslutt. Det har gått mange rykter om at den skjerfkledte italieneren kan være inne i sin siste sesong som manager for City, og det har heller ikke manglet på aktuelle erstattere når pressen spekulerer.

Det verserer fortsatt også rykter om at Vincent Kompany er på vei bort. Belgieren skal angivelig være på kant med manager Mancini. Det siste i denne saken er at Barcelona skal være villige til å legge store penger på bordet for å sikre seg stopperen til sommeren. Er det noen som kan lure Kompany bort fra Etihad, er det nok den spanske storklubben.

Vi forflytter oss til Swansea, der det trolig også vil skje ting til sommeren. Michael Laudrup vil gjerne sikre seg Real Betis-spiller Jonas Canas. Han kan komme gratis.

Også Reading ser etter billige forsterkninger og har nå hentet inn australske Craig Goodwin på prøvespill. Han er 21 år gammel og spiller til daglig for Newcastle Jets.

Svenske Markus Rosenberg har ikke fått det spesielt bra til i West Bromwich Albion, og floppen kan forsvinne gratis til sommeren.

Chelsea har i lengre tid blitt knyttet til André Scürrle. Tyske Bild skrev i forrige uke om koblingen og denne mandagen følger Londons The Sun opp nye rykter. Tabloidavisen skriver at Bayer Leverkusen skal være villig til å lytte til et bud på stjernen. Så gjenstår det å se om de blå er villig til å matche det tyskerne mener talentet faktisk er verdt.

Ikke en dag uten Andy Carroll-nytt og West Ham kommer som kjent ikke til å hente spissen permanent. The People skriver at londonklubben likevel må ut med én million pund til de røde, som en del av den opprinnelige låneavtalen. Liverpool krever rundt 17-18 millioner pund for Carroll, hevdes det, og Newcastle blir nå sett på som en mulig destinasjon for den store mannen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '12wctf8t11ryo10985smb6bj9c', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-12wctf8t11ryo10985smb6bj9c', 'eplayer14');

Arsenal snuser på ny keeper og kan gjøre et forsøk på å hente spanske Iker Casillas til klubben. Han er ute i kulden hos José Mourinho og Real Madrid.

Både Arsenal og Liverpool ser på mulighetene for å hente den kamerunske forsvareren Nicola N'Koulou. Han tjener til daglig sine penger i franske Marseille.

Tottenham ser også på forsterkninger i det bakre ledd til sommeren, og har satt Douglas fra nederlandske Twente på ønskelisten. Han har tidligere blitt koblet til Liverpool og Chelsea.

Til slutt tar vi med at Scott Sinclair, han som var så flink i Swansea, men som vi ikke har sett mye til siden han gikk til City, vil betale 2 millioner pund av egen lomme for å slippe fri.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, The Mirror, The Star, Daily Mail, The Times, The Telegraph.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken