Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Chelsea forhandler om overgang for tysk spiss.

Representanter for André Schürrle skal ha vært til stede på semifinalen mellom Chelsea og Manchester City i FA-cupen, melder Daily Mirror.

Den tyske spissen er aktuell for Chelsea, og samtaler vil trolig finne sted denne uka.

Overgangen har kommet så langt at man nå skal forhandle om spissens personlige kontrakt.

Den engelske avisen skriver at Bayer Leverkusen vil få rundt 20 millioner pund for Schürrle, som har scoret ni ligamål denne sesongen.

Det er ikke nødvendigvis et veldig imponerende tall, men den anvendelige angriperen har vært sterkt bidragsytende til at Leverkusen holder stø kurs mot en plass i neste sesongs Champions League.

HTML EMBED

Vi kan fortsette i Chelsea.

Frank Lampard har ifølge Daily Star utsatt sitt bryllup med det engelske TV-ankeret Christine Bleakley, som skulle ha blitt arrangert 12. juni.

Årsaken er angivelig at han er på vei til Los Angeles og LA Galaxy. Den amerikanske klubben har økt sitt tilbud til seks millioner dollar per sesong, pluss bonuser. Klubben skal være desperat etter å tiltrekke seg en stjernespiller etter at David Beckham forlot den.

34-åringen får ikke tilbud om å fortsette i Chelsea. Han har tidligere blitt koblet til Manchester United. Begge deler er vel nokså utrolig, egentlig.

Gareth Bale er en av fotballverdenens mest omtalte menn for tiden. Waliseren har storspilt for Tottenham, men ifølge Daily Express har han en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben for 45 millioner pund dersom Spurs ikke kvalifiserer seg for Champions League.

Det er selvsagt godt mulig at Bale blir solgt, uansett hvordan det går med Tottenham.

The Times forteller mandag at Manchester United har sendt sin speider Jim Lawlor til Spania for å vurdere Radamel Falcao. United skal være interessert i både colombianeren og Borussia Dortmunds Robert Lewandowski.

Et annet sted i London jobber Sam Allardyce med noe helt annet enn bryllupsutsettelser. West Hams manager ønsker å kjøpe Jordan Rhodes fra Blackburn. Den skotske spissen har scoret 24 mål for Rovers etter overgangen fra Huddersfield i fjor sommer, uten at det har bidratt til noen suksess-sesong på Lancashire.

Blackburn ligger kun ett poeng over nedrykksstreken i The Championship etter 42 av 46 runder - men har riktignok én kamp til gode på konkurrentene rundt seg.

Kommentarer til denne saken