Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

José Mourinho vil ha med seg tre Real Madrid-spillere til Chelsea.

Det er en ny dag, en ny uke, nye rykter. Her er de vi fant mandag:

Rapportene om at José Mourinho nærmer seg en avtale med gamleklubben Chelsea blir sterkere og sterkere. Nå hevdes det at Chelsea-eier Roman Abramovitsj står klar med sjekkheftet hvis portugiseren forlater Real Madrid og kommer til «brua». Mourinho vil ha med seg tre spillere fra Madrid hevdes det nå, og trioen Gonzalo Higuain, Luka Modric og Fabio Coentrao skal være hovedmålene for londonklubben.

Samtidig hevdes det at Real Madrid har lagt ut Angel Di Maria på transferlisten, noe som har startet varsellampene på Old Trafford. Manchester United kan bli neste stoppested for argentineren, som ikke har hatt sin beste sesong for Real Madrid.

Liverpool jobber med å hente forsterkninger til midtforsvaret før neste sesong. Nå er det brasilianske Douglas som står øverst på ønskelisten. 25-åringen spiller for FC Twente, men er kontraktsløs til sommeren og kan komme gratis til Anfield. Newcastle bød fire millioner pund for Douglas tidligere denne sesongen, men fikk budet avslått.

Swanseas midtbanespiller Leon Britton har gått ut og bedt Michael Laudrup hente tilbake Scott Sinclair til den walisiske klubben. Sinclair skal ha fått beskjed om at han er overflødig i Manchester City.

Arsenal skal også forsterke laget før neste sesong, og nå skal Lyons angrepsspiller Bafetimbi Gomis være høyaktuell for londonklubben. Arséne Wenger skal være villig til å by 10 millioner pund for den 27 år gamle spissen.

Manchester City-back Aleksandar Kolarov skal være misfornøyd med tilværelsen hos fjorårets seriemester. Han vil bort, men ukelønnen på 100.000 pund har gjort at han holder ut på Etihad. Nå kan likevel Juventus bli neste stopp.

Nicklas Bendtner kan ende i Stoke, skrives det i engelsk presse mandag. Den danske stjernen er for tiden på lån i Juventus, men har ikke slått til i Serie A. Nå kan han bli Peter Crouch-erstatter på Britannia.

Til slutt tar vi med dagens saftigste rykte:

David Stockdalekan være interessert i å forlenge låneavtalen fra Fulham til Hull med én sesong til. Hull rykket opp til Premier League i helgen, og Stockdale aner dårligere muligheter for spilletid om han returnerer til Craven Cottage.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, SkySports, Caugthoffside, Eurosport, Guardian.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken