Morgan Amalfitano scoret et strøkent mål mot Manchester United denne helgen og økte dermed presset på David Moyes. Franskmannen er på lån fra Marsielle, men WBA ser nå på muligheten for å sikre seg 28-åringen på permanent basis.
(Daily Mirror)

Newcastle har allerede en nederlandsk keeper i Tim Krul, men vil gjerne sikre seg en til i januar. Jeroen Zoet står nemlig høyt på ønskelisten i januar. PSV krever 7 millioner pund for 22-åringen.
(Newcastle Chronicle)

Marius Zaliukas står fremdeles uten klubb etter at kontrakten hans med Hearts gikk ut i sommer. 29-åringen fra Litauen trener nå med Queens Park Rangers, og Harry Redknapp skal være villig til å tilby ham kontrakt.
(Daily Mirror)

Steve McLaren og Tony Pulis er favoritter til å ta over jobben som Sunderland-manager etter at Paolo Di Canio fikk sparken forrige uke.
(Daily Mail)

Arsene Wenger ønsker å forsterke Arsenal ytterligere i januar og ser på Demba Ba som rett mann for å gjøre angrepet enda mer slagkraftig. Også Newcastle er interessert i å hente tilbake 28-åringen.
(Tribal Football / Daily Star)

Også Lars Bender skal være aktuell for Arsenal. Wenger skal allerede fått et bud på 18,5 millioner pund avslått og kan få konkurranse av Manchester United i kampen om tyskerens underskrift i vinter.
(Daily Star)