Vå går inn i en meget spennende fotballuke. Det er endelig klart for åttendedelsfinaler i Champions League, og tirsdag braker det løs med Manchester City mot Barcelona.

Samtidig som kampforberedelsene pågår, er klubbene stadig på jakt etter nye forsterkninger. City ser mot Barcas erkerival, Real Madrid, der 21 år gamle Isco ennå ikke har funnet sin plass, etter overgangen fra Malaga i juni. Dermed kan blåtrøyene fra Manchester få en ny mulighet til å signere spanjolen, som vil koste dem over 300 millioner kroner.

Real kan også miste sin tyske midtbanespiller, Sami Khedira. Chelsea vil forsøke å hente 26-åringen når sommervinduet en vakker dag åpner.

Verst for den spanske storklubben, vil det imidlertid være å miste sin største stjerne, Cristiano Ronaldo. Og det kan fort gjøre, hvis David Beckham får det som han vil. Den tidligere engelske United-stjernen skal starte sitt eget fotballag i Miami, og vil at Ronaldo skal ta del i sirkuset i 2017.

Det er ikke bare Real som kan ende opp med å bli plyndret av engelskmenn - også Barcelona må se opp. David Moyes ønsker å hente både Alex Song og Cristian Tello til Old Trafford i sommer.

Arsenal var på tokt i Europa i januar, men forsøket på å hente Schalkes Julian Draxler mislyktes fordi Premier League-klubben ikke var villig til å bla opp tilstrekkelig med eurosedler.

Også de engelske klubbene skal passe seg for fristelser utenfra, og nå kan Newcastle miste Ben Arfra, som er ønsket av Inter.

Luis Suarez sin overgangssaga fikk en lykkelig slutt for lenge siden, men fortsatt stormer det rund Liverpool-stjernen. Nå er det bestemor Suarez som skaper dramatikk, etter at hun ble kastet ut av luksushjemmet hun har delt med spissens mor.