Liverpool overtok tabelltoppen etter søndagens seier over West Ham, og drømmen om klubbens første ligatrofé på 24 år, blir stadig mer realistisk. Brendan Rodgers har også drømmer på overgangsmarkedet, og ønsker nå å kapre Benfica-spilleren Lazar Markovic. José Mourinho og Chelsea har fulgt med på 20-åringen i lengere tid (Metro).

En annen overgangsduell er i ferd med å utspille seg mellom West Ham og Hull. Begge klubbene ønsker seg Milan-spiller Sulley Muntari, som tidligere har spilt for Portsmouth (Daily Mirror).

Enda mer ettertraktet er Sevilla-forsvarer Alberto Moreno, som jaktes av både Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea og Liverpool. 21-åringen spiller også for det spanske landslaget (Metro).

United-troppen vil trolig bli pusset grundig opp i sommer, og West Ham har planer om å ta for seg blant de eldre, mer slitte spillerne. Klubben ønsker blant annet å hente tilbake Michael Carrick, og vil også legge inn et bud på midtstopper Rio Ferdinand (Caught Offside).

Chelsea-speidere ble i helgen observert på Toulouse-kamp for å se på den unge forsvarsspilleren Serge Aurier. Den ivorianske landslagsspilleren har imidlertid uttalt at han helst vil spille for Arsenal i Premier League (Inside Futbol).

Leeds-eier Massimo Cellino vurderer å sparke manager Brian McDermott, og hente inn tidligere West Ham-trener Gianfranco Zola som ny sjef på Elland Road (Times).

Tidligere Arsenal-spiss Kevin Campbell mener Arsène Wenger bør prøve å karre til seg Chelsea-spiss Romelu Lukaku, som gjør sakene sine meget bra på utlån hos Everton (Talksport).

Flere storklubber i Europa, blant andre Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen og Atletico Madrid, er klare for å kjempe om underskriften til Lukaku, men klubben som skal sikre seg den populære spissen, må ifølge Mourinho punge ut 250 millioner kroner (Bild).

Chelsea tapte 3-1 mot Paris Saint Germain i den første av to Champions League-kvartfinaler, og har en tøff jobb foran seg i tirsdagens returoppgjør. Mourinho har imidlertid ikke gitt opp, og er villig til å ta en sjanse ved å hente inn Samuel Eto'o, som ikke har spilt på flere uker grunnet en skade (Daily Star).

Tidligere Arsenal-spiller Stephen Hughes tror ikke Wenger vil få sparken etter sesongen, uansett om klubben ender opp uten pokal (Talksport).

Real Madrid ønsker å hente 18-åringen Luke Shaw fra Southampton, som en mulig erstatter for venstreback Fabio Coentrao (Marca).

Juventus har hengt seg på i kampen om Newcastle-keeper Tim Krul. Nederlenderen har en prislapp på 100 millioner norske kroner (Tuttosport).