Gå til sidens hovedinnhold

Mann (26) skutt og drept i Malmö

26-åringen ble skutt midt på Stortorget i Malmö natt til søndag.

Mange ambulanser ble sendt til stedet, men mannens liv sto ikke til å redde, skriver aftonbladet.se. Nå blir gjerningsmannen jaget av et stort antall politipatruljer.

Politiet fikk meldingen om en mann som hadde blitt skutt ved 03-tiden i natt. Hendelsen skal ha skjedd utenfor en «fast food»-butikk på Stortorget i Malmö. Aftonbladet skriver at mannen døde like etter ankomst på Skånes Universitetssykehus i Malmö.

- Vi har fått opplyst at det var snakk om flere skudd, men vi vet ikke hvor mange som traff mannen ennå, sier Mikael Persson, pressetalsmann ved Skånepolitiet til Aftonbladet.

Politiet er fremdeles på leting, da ingen mistenkte er pågrepet ennå.

26-åringen kjent hos Politiet
Politiet kjente til 26-åringen fra tidligere kriminelle sammenhenger. Persson vil ikke si noe om nattens hendelse var noe form for oppgjør.

Aftonbladet har snakket med et vitne som befant seg på Stortorget da episoden fant sted:

- Jeg hørte skudd mellom husene, og senere så jeg en person ligge på bakken. En politipatrulje befant seg ved et gatekjøkken i nærheten, så de var kjapt fremme ved mannen, forteller vitnet.

Det skal visstnok ha stått en taxibil med tente lys like ved åstedet, men om denne er knyttet til den kriminelle handlingen er uklart.

Kommentarer til denne saken