Gå til sidens hovedinnhold

Mann alvorlig skadd i voldssak i Fredrikstad

Politiet pågrep lørdag kveld en mann i 20-årene etter at en mann i 60-årene var blitt påført en alvorlig hodeskade i en leilighet på Gressvik i Fredrikstad.

Politiet meldte om hendelsen like før klokka 21 lørdag kveld. De første meldingene gikk ut på at en person var kjørt til sykehus med alvorlige hodeskader og at politiet lette etter en mulig gjerningsmann i området. Drøyt 20 minutter senere kom beskjeden om at den mistenkte personen var pågrepet.

– Politiet ble varslet av helsevesenet klokka 20.10 om at en mann var funnet med alvorlige hodeskader inne i en leilighet, sier operasjonsleder Lars Stenerød i Østfold politidistrikt til NTB.

Hendelsen skjedde i en leilighet i Hurrødåsen på Gressvik i Fredrikstad. Offeret bodde i leiligheten. Den pågrepne mannen er kjent av politiet fra tidligere, opplyser operasjonslederen. Politiet vil ikke kommentere hva slags våpen som skal være brukt i forbindelse med skadene offeret er påført.

– Det har vært litt usikkert om vi leter etter én eller to personer. Vi har fremdeles søk ute i terrenget, sier Stenerød.

Den skadde mannen ble kjørt til akuttmottaket på Sykehuset Østfold i Fredrikstad.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken