Gå til sidens hovedinnhold

Mann savnet i Kristiansand

Leteaksjonen etter en 51 år gammel mann som ble meldt savnet fra sitt hjem i Kristiansand onsdag ettermiddag er avsluttet.

- Vi har avsluttet leteaksjonen etter mannen som ble savnet i Vågsbygd fordi vi har fått høre at han bare har forvillet seg, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet satte umiddelbart i gang en leteaksjon onsdag ettermiddag da de fikk opplysninger om at mannens helsetilstand skulle være svært dårlig.

Politihunder, mannskap fra Norske Redningshunder og en redningsskøyte ble satt inn i leteaksjonen som pågikk fram til torsdag formiddag. Politiet har søkt både på land og langs sjøkanten, da mannens hus ligger rett ved sjøen.

Torsdag formiddag fikk politiet inn opplysninger om at 51-åringen kan ha reist til Oslo. Elekroniske spor viser at mannens bankkort har blitt brukt i Oslo-området.

- Vi oppfordrer mannen om å si i fra til politiet hvor han er, slik at vi kan betrygge folk om at han er i god behold, sier operasjonslederen.

Området hvor mannen forsvant vurderes som gjennomsøkt, og søket er derfor midlertidig avsluttet. Politiet følger nå opp de elektroniske sporene, og vil starte opp igjen leteaksjonen dersom det blir nødvendig.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken