Gå til sidens hovedinnhold

Mannen med det utrolige navnet arrestert igjen

Nå har Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop (32) gjort det igjen.

I 2012 ble han arrestert og fengslet for besittelse av marihuana og våpen i tillegg til utstyr for fremstilling av narkotika.

Arrestert
Nylig ble han stoppet av politiet i Iowa for ulovlig besittelse av reseptbelagte medisiner og andre narkotiske stoffer som politiet mistenker at han ville selge videre, i tillegg til at bilen han kjørte ikke hadde de rette registreringene.

Det skriver Huffington Post.

32-åringen kom på alles lepper da han i oktober i fjor skiftet navn fra Jeffrey Drew Wilschke til Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop.

«En veldig interessant person»
Navneforandringen er helt lovlig og i et intervju med Wisconsin State Journal har han fortalt at fornavnet betyr «en eksplosjon av bevissthet av sammenhengene i universets uendelige kjærlighet i universet». Mellomnavnet Doo-Doo betyr «Kampen i hverdagen, med den bevisstheten, at med kjærlighet kommer kaos» og Zopittybop-Bop-Bop - «utfallet av den kampen, som ofte er ironisk, særlig fordi alt liv ender i døden.»

Hva ellers?

En ansatt i fengselet karakteriserer Beezow som «en veldig interessant person.» Brevene han har sendt fra fengselet, som har blitt gransket av de ansatte, vitner om «et helt unikt perspektiv på livet» ifølge avisen.

Den merkelige mannen må uansett møte i retten 17. September, der han risikerer å bli dømt til fem år bak lås og slå.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken