Gå til sidens hovedinnhold

Maradona raste mot dommeren

- Spillere, trenere og fans skal overvinne dommernes beslutninger.

Til tross for at laget hans, Al Wasl, vant Emirates Cup-kampen mot Al Ain lørdag, gikk Diego Maradona nok en gang til angrep på dommerstanden i De Forente Arabiske Emirater.

Den argentinske legenden var rasende på dommer Adbullah Al Zaabi etter kampen, hvor uruguayaneren Juan Manuel Olivera scoret kampens eneste mål.

Bare for ti dager siden hadde Maradona få hyggelige ting å si om dommeren etter 0-1 tapet for Al Jazira i Pro League.

- Når ballen var mellom Al Wasl og Al Ain etter at noen hadde falt, gikk ballen alltid til Al Ain, sa Maradona til pressen.

- Jeg vil sende en beskjed til dommerne - jeg vil hjelpe dem å forbedre standarden, men vi som spillere, trenere og fans vil kjempe mot dem og overvinne deres beslutninger hvis de er imot oss. Slik kan vi nå våre mål.

VM-vinneren fra 1986 var også forbauset over mangelen på Fair Play og mente at dommerne må slå hardere ned på slik oppførsel.

- Jeg håper at dommerne høyner standarden og blir mer fokuserte. Jeg vil ikke klage. Jeg vil bare hjelpe dem å bli bedre, sa han videre.

Motstanderlagets trener var langt ifra enig med Maradona angående dommerens prestasjoner.

- Jeg synes ikke dommeren var på noen av lagenes side. Hans avgjørelser hadde ingenting å si for resultatet av kampen, sa Cosmin Olaroiu.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken