Gå til sidens hovedinnhold

- Maradona vet mye om å score med hånda ...

Kaka finner seg ikke i at Maradona kritiserer Brasil-kompis Luis Fabiano.

Nå tar mannen som pådro seg rødt kort i møtet med Elfenbenskysten til motmæle mot den argentinske fotballguden. Og episoden som er utgangspunkt for krangelen, stammer fra nettopp kampen der Kaká ble utvist.

Luis Fabiano ga Brasil ledelsen 2-0 tidlig i andre omgang, og målet ble godkjent til tross for at Sevilla-spissen tok ballen med hånda to ganger i forkant. Etter kampen var både de ivorianske spillerne og landslagssjef Sven-Göran Eriksson mektig oppgitt over dommer Stephane Lannoy fra Frankrike.

- Vet mye
Argentina-sjef Diego Maradona benyttet anledningen til å sende et sleivspark i retning sine søramerikanske tittelrivaler.

- Brasil spiller ikke så godt som tidligere. Men Brasil kan gå hele veien, selv om de må bruke hendene, sa han.

Den slags uttalelser vil Kaká ha seg frabedt fra mannen som i 1986 ble verdenskjent for å ha brukt «Guds hånd» til å sende England ut av EM.

- Det er artig at en som Maradona ønsker å snakke om Fabianos mål. Han vet mye om å score med hånda, sier Real-stjernen til den argentinske avisen Clarin.

- Dropp repriser
Det røde kortet han selv ble tildelt i kampen, er han ikke direkte enig i.

- Det er tankevekkende at det er OK å vise repriser av Fabianos mål på storskjermene, men ikke utvisningen min, sier Kaká.

- Det hadde kanskje vært bedre om FIFA ikke tillot repriser fra kampen på storskjerm, tilføyer han.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken