Gå til sidens hovedinnhold

Mareritt i Riise-debut

Bjørn Helge Riise scoret i sin første ligastart – men i feil mål.

TOTTENHAM-FULHAM 2-0: Det ble så definitivt ikke som han hadde håpet, Bjørn Helge Riise. Endelig fikk han sin Premier League-debut, etter to korte innhopp tidligere i sesongen, men bidraget vil bare gå inn i feil minnebøker.

En time var spilt da Tottenham fikk frispark. David Bentley skrudde lærkula, Riise var i veien, ballen forandret retning, og Mark Schwarzer var sjanseløs. Stort bedre var det ikke på førstemålet, Schwarzer rotet i feltet, Riise maktet ikke å klarere, og Peter Crouch kunne enkelt dytte inn foran en Chris Smalling som fortsatt drømte om United-kontrakten han hadde undertegnet tidligere på dagen.

2-0, game set og match for Tottenham, som beholder grepet om den fjerde og siste plassen i neste års Champions League-turnering.

Roy Hodgson ville likevel ikke kritisere debutanten sin etter kampen.

- Vi var uheldige med andremålet.

- Jeg synes vi gjør en bra jobb i andreomgangen, og at kampen jevner seg ut, sier Fulham-manageren til Sky Sports.

Om Riise går hjem og depper, er det definitivt en som ikke gjør det: Gareth Bale tok endelig sin første seier i en Premier League-kamp han har startet – og det i sitt 23. forsøk! (Den herværende journalist takker observante lesere for å ha gjort ham oppmerksom på tidligere, unøyaktige formulering.)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken