Gå til sidens hovedinnhold

Mark bor på Ikea

Komikeren har med seg tannbørste, pyjamas og personlig trener!

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den 31 år gamle amerikanske komikeren og filmmakeren Mark Melkoff skal i en uke, fra og med mandag 7. januar, bo på en Ikea-butikk i New Jersey. Med seg på flyttelasset har han rulleskøytene, tannbørsten, pyjamasen og sin personlige trener.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det var da han oppdaget at leiligheten han bor i må desinfiseres at Mark sjekket ut andre steder å bo. Men med hotellpriser på 3.000 kroner og oppover rådførte han seg med den lokale Ikea-butikken. De sa seg villige til å gi ham både kost og losji i en uke. Dermed har han nå planlagt å både spise, sove og bade i varehuset i løpet av uken.

- Jeg kan ikke tro at Ikea lar meg få overnatte. Hver dag kan mennesker få se en videosnutt av min dag på nettet, skriver Malkoff på sin MySpace-side.

Se video

204725

Som hjemme
- Rundt 80 prosent av inventaret mitt er fra Ikea fra før, så jeg tenkte at jeg ville være ganske komfortabel her. Jeg spør dem kanskje om en deltidsjobb om jeg begynner å kjede meg, sier han ifølge New York Post.

På Marks egen hjemmeside kan de som er spesielt interessert følge Marks liv på Ikea.

Bodd på Fururset
Dette er ikke første gang at en Ikea-butikk velvillig stiller lokalet sitt til disposisjon i bytte mot litt medieoppmerksomhet. Tidligere har den svenske gigantsuksessens, til rikingen Ingvar Kamprad, avdeling på Furuset laget herberge og åpnet soveromsavdelingen i varehuset for trøtte kunder.

Da var det ifølge Ikea hele 1200 som søkte om innlosjering i varehuset, og det ble til og med arrangert en bryllupsreise på hotellet.

Les mer her: Ikea tilbyr overnatting og her: Sexløs natt på IKEA

Europas rikeste
Ingvar Kamprad som på Forbes liste over verdens rikeste personer ligger på fjerdeplass med en formue på 33 milliarder dollar, noe som gjør han til den rikeste europeeren i live, er i dag en av verdens mest kjente og respekterte entreprenører og bedriftsledere mye på grunn av sin uortodkse lederstil.

Nylig trosset han økonomer og etablerte Ikea i byen Haparanda i Bottenviken i Sverige. For tiden arbeider han med å opprette Ikea i India.

Les også: Bli rik med Ikea-kongen

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien