Gå til sidens hovedinnhold

Martin Andresen hjelper HamKam

Bidrar økonomisk for å redde Hamar-klubben.

Tidligere Vålerenga-spiller og -manager Martin Andresen stiller opp for et HamKam i økonomisk krise, skriver klubben på sine hjemmesider.

Til tross for den tidligere rivaliseringen mellom HamKam og Vålerenga, har Skeidar-eieren gått med på å hjelpe Hamar-klubben økonomisk.

- Skeidar-butikken vår i Hamar gir HamKam 20 prosent av all omsetning i dag (torsdag), fredag og lørdag, forteller Martin Andresen til HA, som både er eier og administrerende direktør i møbelkjeden som regner med å omsette for 2,1 milliarder kroner i 2014.

- Alle med Kamma-hjerte som planlegger kjøp av møbler og interiør bør gjøre det hos oss denne uka, sier Andresen videre.

Den tidligere landslagskapteinen er en god venn av Truls Haakonsen, som tidligere har vært sportsdirektør i både HamHam og Vålerenga.

Selv om Andresen har fått så ørene har flagret av Briskebybanden ved tidligere anledninger, bærer han ikke noe nag til supportergjengen den dag i dag.

- Banden var tøffe mot meg, men det er jo slik det skal være. HamKam hører med i norsk toppfotball, og dette er min og Skeidar sin måte å betale noe tilbake til alle som har hjerte sitt i Hamar-klubben, sier Andresen til HA, og regner med at Hamar-butikkens totale omsetning de neste tre dagene er klar allerede lørdag kveld, og at størrelsen på bidraget til HamKam blir klart i løpet av helgen.

Kommentarer til denne saken