Gå til sidens hovedinnhold

- Martin får særbehandling

Hørt det før? Denne gangen er det Bodø/Glimt som er oppgitt.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): VÅLERENGA-BODØ/GLIMT 0-0:

Det var ikke akkurat noen festforestilling som ble dratt i gang i solskinnet på landslagsarenaen, ei heller var det noen smørblide fjes i Bodø/Glimt-leiren etter at de gulkedde overraskende, men fortjent tok med seg et poeng nordover.

Skylda får dommer Ken Henry Johnsen og hans svartkledde kolleger.

- Vi ble snytt for en soleklar straffe, mener Runar Berg.

- Det går jo ikke an å stå på linja og ikke se det, tordner Glimt-kapteinen.

Sjekk tabellen i Tippeligaen her.

Volleyballblokk
Episoden han snakker om fant sted 18 minutter inn i førsteomgangen. 37-åringen la inn fra høyresiden, Jarl André Storbæk gikk opp i blokk med et bein og to armer, traff med den ene – men uten at dommerstanden reagerte.

(Se sammendrag fra kampen i videovinduet under)

243089

I stedet var det snakkingen til Glimt som dommer Johnsen valgte å fokusere på – to ganger. Og det var mer enn trener Kåre Ingebrigtsen kunne godta.

- Martin (Andresen) sier «fuck off» hele tida utpå banen, og slenger mye med leppa. Christian (Berg) sier én ting – og får gult kort. Vi får fem gule kort i dag, og det er ikke én takling utpå der, sier en mektig oppgitt Glimt-trener.

- Det er et atskillig høyere tak for Martin enn for andre. Dere får spørre dommerne om hvorfor – det er sikkert fordi han er en ålreit kar, han er jo det, smiler den gamle Manchester City-proffen lurt.

Taus pipeblåser
Ken Henry Johnsen ga etter kampen beskjed til den ventende pressen om at han verken ville diskutere straffeepisoden eller kortene før han hadde fått studert kampen på TV og drøftet episodene med sine dommerkolleger. Likevel må han finne seg i at svært mange hadde sterke meninger om hans innsats i søndagens kamp.

- Vi må jo si ifra, mener Runar Berg, og får Jan Derek Sørensen til å gjøre nettopp det.

- Mektig i utakt
Den gamle VIF-spissen er nemlig mektig vred.

- Denne dommeren er mektig i utakt med sine dommerkolleger.

- Jeg får gult kort for at jeg sier til dommeren at han må begynne å dømme lagene likt. Christian (Berg) får det fordi han roper at en VIF-spiller har sparket ham i ansiktet. Det går jo ikke an, tordner mannen med Bodø/Glimts beste innleggsfot.

Andresen: - Gå i dere selv!
I Vålerenga var man langt mindre fokusert på pipeblåseren etter den skuffende innsatsen. Martin Andresen drar på smilebåndet når han høer trenerkollega Ingebrigtsens uttalelser.

- Dette er vel noe han leste i en avis i fjor.

- Hvor mange kort fikk de? Og hvor mange var for munnbruk? Jeg synes kanskje de skal gå i seg selv, sier VIF-treneren med et lurt smil.

- Som forventet
Smilet blir riktignok noe stivere når han skal analysere søndagens kamp, på papiret en nokså sikker trepoenger. For selv om Vålerenga hadde ballen mye, så var det Glimt som skapte de største sjansene – spesielt da Trond Olsen satte inn turboen på venstresiden. Og selv om akkurat den er vanskelig å gardere seg imot, så medgir Andresen at han er skuffet over at det ikke sankes flere poeng, spesielt på hjemmebane.

- Vi er ikke fornøyd med poengfangsten så langt, men spillmessig er dette som forventet, sier VIF-treneren til Nettavisen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken