Gå til sidens hovedinnhold

Martinsen fikk ny tillit: - Sykt morsomt

Til tross for nok et tap, var Andreas Martinsen fornøyd med eget spill etter kampen.

Fra han startet sesongoppkjøringen til dagen i dag, drøyt to uker senere, har Andreas Martinsen endret innstilling.

Fra å ta en dag av gangen, er han nå mer bestemt når han snakker om egne sjanser i Colorado Avalanche.

- Jeg føler jeg kommer nærmere for hver dag, og det er jo sykt morsomt å være her. Man vil jo selvsagt ikke bli sendt ned, men jeg prøver å gjøre alt jeg kan for å bli her hele veien, sier Martinsen til Nettavisen mens han er på vei gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen i Calgary.

Passe fornøyd Martinsen
Med unntak av det han kaller for en «unødvendig og dum» utvisning, var Andreas Martinsen relativt fornøyd etter Colorado Avalanche-kampen natt til onsdag.

Til tross for at det ble et 2-0-tap for nordmannen, føler han selv det gikk bra for egen del.

- For min egne del synes jeg førsteperioden var veldig bra. Da føler jeg rekka mi kjørte på og gjorde det vi skulle. Vi stresset backene deresog hadde pucken mye, og vi var omtrent i sonen deres (Calgary-sonen) hele tiden, forteller Martinsen til Nettavisen.

Midtperioden beskriver han som litt rotete, hvor han omtrent bare hadde ett bytt på isen hvor man spilte fem mot fem.

Natt til onsdag fikk han også forsøke seg i undertall, noe han synes var morsomt.

- I tredjeperioden spilte jeg ikke så mye, men jeg ser jo for meg at en rolle som jeg hadde i dag kan være slik jeg får det hvis jeg ender opp med å komme på laget, med litt begrenset spilletid, og å være klar og kjøre på når man får muligheten. Jeg følte jeg gjorde det i dag, forklarer Martinsen.

Nordmannen fikk drøyt ti og et halvt minutt med istid mot Flames, og han hadde ett skudd på mål og fire taklinger i løpet av kampen.

Frykter ikke degradering
Nå kan han når som helst få beskjeden om at han må ta turen ned til farmerlaget til Avalanche, men det frykter han ikke selv.

- Nei, jeg gjør egentlig ikke det. Jeg satser på at jeg får noen matcher til, men vi får se hva som skjer, sier han bestemt.

- Hvordan føler du selv at du nå ligger an i forhold til de andre som kjemper om de samme plassene?

- Det er vanskelig å si. Det er mange bra spillere, forskjellige spillertyper, og det spørs hvilken rolle de har tenkt for meg. Jeg må egentlig bare se. Jeg satser på at noe skjer i morgen etter jeg har våknet, sier han med et smil.

Colorado Avalanche serieåpner torsdag 8. oktober hjemme mot Minnesota Wild, men før den tid skal de spille to treningskamper til.

Natt til fredag, norsk tid møter de Anaheim Ducks på borteis, før de gjester Los Angeles Kings natt til søndag, norsk tid.

Ishockey er gøy.

Kommentarer til denne saken