I november i fjor ble det klart at TVNorge-kanalen Max overtar rettighetene til lørdagskampen i Tippeligaen fra og med 2011-sesongen.

Men den nyoppstartede kanalen nøyer seg ikke med det. I tillegg til rettighetene til lørdagskampen, som etter alt og dømme blir flyttet til fredager, ble det torsdag klart at Max også overtar rettighetene til å sende samtlige tippeligakamper på nett de neste tre årene.

TV-kanalen overtar nettrettighetene etter at VG Nett og 100 % Fotball, som sendte Tippeliga på nettet både i 2010 og 2009, brøt forhandlingene med Fotball Media i desember.

I tillegg til Max kommer også TV 2 Sumo til å sende kampene på nettet den kommende sesongen.

Direktør i TVNorge, Harald Strømme, kan imidlertid ikke si noe om prisen brukerne vil komme til å betale for å få med seg nettsendingene til Max.

- Det er for tidlig å si. Vi jobber på spreng for å utvikle fotballsendingene på TV og webproduktet. Det er ennå 67 dager til avspark, og vi trenger mer tid på å skru sammen produktet, sier Strømme til Dagbladet.

Det er heller ikke kjent om kampene blir sendt på TVNorge eller Max sine nettsider, eller om de blir vist på en helt ny nettside.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!