Gå til sidens hovedinnhold

McClarens herlige revansj

Steve McClaren mislyktes som engelsk landslagssjef og som manager i Nottingham Forest, men har fått dreis på den gamle storheten Derby.

Øvrig meny fra Sportspill onsdag:
V65 Bjerke:Tilbake på vinnersporet?
Oddstips 2: Liverpool, nei takk
Tippetips: Manchester City på 15. plass
Viking Lotto: Vinn 126 mill. i kveld!
Hockey-Pelle: - Luleå er dagens spill
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag

Med full runde i Premier League denne onsdagen er naturligvis onsdagens langoddsprogram spekket med godbiter da både Arsenal, Manchester United, Manchester City, Liverpool og Chelsea alle er i aksjon. I tillegg spilles det seks kamper i franske Ligue 1, mens det er vup som gjelder blant annet i Tyskland og Danmark.

Følg dagens kamper live på Nettavisen

Dagens langskudd:
Swansea - Newcastle B 3,30

Det er tross full runde i Premier League onsdag vanskelig å finne de gode objektene all den tid favorittoddsene som vanlig knebles i Premier League. Swansea er et alg det er lett å like. Borte mot Manchester City søndag førte waliserne store deler av kampen, men i fotball får man som kjent ikke stilkarakterer og den veldig pasningsorienterte stilen er ikke så effektiv når lagets fremste angripere er på sidelinjen med skader. Newcastle på sin side har matchvinnerne som Swansea i øyeblikket mangler og når Swansea har svake 1-3-2 hjemme mens Newcastle har 3-0-3 er det Newcastle som oddsmessig lokker i denne kampen. Swansea har ballen, mens Newcastle scorer? 3,30 på at så skjer, blir vårt langskudd onsdag.

Dagens avslag
Trippel til 2,12 i odds

Det er totaloddsen på seire til Arsenal hjemme mot Hull, Liverpool hjemme mot Norwich og borteseier til Chelsea mot Sunderland. Med tanke på at man fikk 2,55 i odds på at Molde slo Rosenborg i cupfinalen her hjemme for ti dager siden og 2,35 i odds på at Napoli slo Lazio borte i Serie A mandag, så får man en slags forståelse for hvor dårlig en slik totalodds er på en trippel. Naturligvis er det bra sjanser for at den går inn, men vår anbefaling vil uansett alltid være å styre unna slike favorittspill.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Derby - Middlesbrough H 1,90

Sist søndag fikk våkne spillere 3,25 i odds på at Derby kom til å vinne borte mot et slitent Wigan. Etter 30 minutter hadde Derby allerede skaffet seg en 3-0 ledelse og Wigan-trener Owen Coyle var arbeidsløs etter den kampen. Den motgangen har også Steve McClaren opplevd i sin managerkarriere. Men foreløpig har han opplevd fantastisk suksess med Derby. Han debuterte som Derby-manager i hjemmekampen mot Ipswich 1. oktober i år og det så ut til å ende med et havari. Nå satt riktignok McClaren på tribunen i den kampen og akademimanager Darren Wassall hadde ansvaret, men McClaren tok en tur i hjemmegarderoben i pausen og 1-4 underlege ble snudd til 4-4.

Totalt har Derby 5-2-1 på åtte seriekamper under McClaren og det har sendt Derby opp på 6. plass og playoff. Det eneste tapet i denne perioden er kommet borte mot sterke QPR (0-1). Overraskende nok står normalt svært hjemmesterke Derby med 2-3-3 hjemme og knallsterke 6-1-2 borte, men de to hjemmeseirene er kommet i løpet av de tre siste hjemmekampene.

Motstander Middlesbrough har hatt en høyst middels sesongstart og står med 4-7-6 totalt og er nede på 16. plass med sine 19 poeng og har kun fire poeng ned til Yeovil under streken. 3-3-4 på de ti siste forteller om et lag som ikke er til å stole på. Slo Bolton 1-0 hjemme på Riverside i helgen, men kunne like gjerne tapt den kampen og har svake 1-2-5 på reise.

På et program som dessverre mangler de store fristelsene er Derby blant de aller beste alternativene. To av de tre siste tilsvarende har endt med hjemmeseier og 1,90 på formsterke Derby forsvarer helt klart et singelspill i kveld.

Spilleforslag 1 onsdag (spillestopp kl 20.40):
Kamp 183 Derby - Middlesbrough 1,90 3,20 3,35
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken