Gå til sidens hovedinnhold

McRae sjokkert over Subaru

Colin McRae er enormt skuffet over behandlingen han fikk av Subaru i prosessen med å finne Petter Solbergs nye stallkamerat. - Det handlet ikke om penger, mener han.

Den 35 år gamle skotten trodde avtalen var nærmest i boks etter vellykket testkjøring for Subaru. Men Petter Solbergs sjefer valgte i stedet den 23 år gamle finnen Mikko Hirvonen.

En sjokkert og skuffet Colin McRae sa rett ut hva han mente da engelske aviser ba om kommentarer til at Subaru vraket ham.

Aksepterte lavere lønn
McRae avviser at forhandlingene falt i grus på grunn av hans lønnskrav, selv om han åpenbart ville kostet Subaru mer enn de vil betale for Hirvonen.

- Dette handlet ikke om pengene, for lønnen vi var enige om var langt under den jeg har hatt de siste årene. Det handlet om at jeg kunne vært i et lag som ville gitt meg en siste sjanse på å vinne VM-tittelen, sa skotten skuffet til The Independent.

- Subaru kunne hatt et forrykende lag med Petter Solberg og meg, la han til.

- Hadde muntlig avtale
Den tidligere rallyverdensmesteren legger til at han var enig med Subaru om en avtale - muntlig - før han fikk beskjed om at det hadde oppstått et problem.

- Dette er andre gang de har gitt meg håp og så knust det igjen. Jeg har aldri vært så skuffet i hele min tid i VM-sirkuset. Jeg har heller aldri blitt så dårlig behandlet før, konstaterte han overfor The Times.

Colin McRae konsentrerer seg nå om Dakar-rallyet, hvor han skal kjøre for Nissan.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten