Gå til sidens hovedinnhold

Med døren på gløtt for stjernene

Gunnar Pettersen har ført opp Glenn Solberg, Frode Hagen og Svein Erik Bjerkrheim på listen sin over spillere han kan bruke i EM.

Glenn Solberg og Frode Hagen har til stadighet gjentatt at de er ferdig med landslagsspill. Men landslagssjef Gunnar Pettersen holder likevel døren såvidt på gløtt for dem og Svein Erik Bjerkrheim med tanke på EM i Sveits.

Har muligheten til å spørre
Da Pettersen måtte melde opp 24 navn i bruttotroppen sin til EM i desember, benyttet han de tre siste plassene til å føre opp trioens navn.

- De vet det ikke selv og det er bare for å ha muligheten til å spørre dem dersom vi skulle være uheldig og få skader på sentrale bakspillere, forklarer han til TV 2 Nettavisen.

Klønete
Han ser for seg et scenario med skade på Kristian Kjelling og vil da ha muligheten til å kunne spørre Frode Hagen om å ta plassen hans. I EM er det mulig å bytte spillere underveis i mesterskapet, og dersom Solberg, Hagen eller Bjerkrheim ikke sto på listen, ville Pettersen hatt muligheten til å spørre dem om hjelp.

- Det hadde vært klønete dersom vi skulle komme i den situasjonen og de ikke sto på listen. Nå kan jeg i hvert fall spørre dersom det skulle skje, sier landslagssjefen.

- Veldig overraskende
Men Pettersen kan nok ikke regne med hjelp fra trioen.

- Dette må jo bare være tull, ler Svein Erik Bjerkrheim.

- Hyggelig og veldig overraskende. Men vi kommer nok ikke til å spille, sier Glenn Solberg til TV 2 Sporten.

Trioen holder likevel døra bittelitt på gløtt:

- Kanskje hvis alle bakspillerne, Gunnar Pettersen og hjelpetreneren blir skadet under oppvarmingen, smiler Solberg.

- Får jeg spørsmålet, skal jeg vurdere det, jeg, ler Bjerkrheim.

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær