Liverpool har hengt bra med i Premier League denne sesongen og ligger på en andreplass etter elleve runder.

Kun Arsenal har plukket flere poeng enn de røde fra Beatles-byen. Londonklubben står med to poeng mer så langt.

Men til tross for at Liverpool har prestert over forventning, er mange eksperter enige om at laget fortsatt har noen svakheter.

Flere peker blant annet på midtbanen som et problemområde. Spesielt i det defensive, om krigeren Lucas Leiva skulle bli skadet.

Jan Mølby har selv spilt på Liverpools midtbane og kjenner klubben bedre enn de fleste. Dansken er nå for tiden spaltist hos lokalavisen Liverpool Echo.

- Lars Bender
Og den tidligere midtbanemannen er klar i sin tale. Han mener også Liverpool bør forsterke midtbanen i januarvinduet og har et forslag til hvem manager Brendan Rodgers bør se på.

- Mitt forslag er at han henter Lars Bender fra Bayer Leverkusen, skriver dansken.

- Det er mange gode spillere i Tyskland for tiden. Jeg ser på Bender og ser massevis av kvalitet. Han har alt som kreves, sier skriver Mølby videre.

Bender kom til Bayer Leverkusen fra 1860 München i 2009 og har scoret 14 mål på 150 kamper der. Han har også landskamper for Tyskland.

Bender ble for alvor kjent for en hel verden da han sammen med tvillingbroren Sven storspilte og var sentral i at Tyskland vant U19-EM i 2008.

Tvillingbror Sven Bender spiller for øvrig for Borussia Dortmund, og også han er landslagsspiller. lars har imidlertid flest landskamper så langt.

- Gammeldags
Mølby tror Rodgers er på jakt etter forsterkninger i vintervinduet, men vil ikke legge seg ytterligere opp i hva nordiren gjøre i januar måned.

- Det er viktig å ikke legge seg for mye borti det managerne gjør i dag. Og mine synspunkter er sikkert litt gammeldagse for noen, sier dansken.

- ofte er det slik at de beste managerne i de største klubbene ser etter spiller med helt spesifikke ferdigheter, sier Mølby.

Jan Mølby spilte elleve sesonger for Liverpool og ble ligamester tre ganger med klubben.