Det sa Hussain etter fengslingsmøtet til Arfan Bhatti i Oslo tingrett torsdag.

Da holdt Hussain en egen pressekonferanse i tingretten. Det skjedde etter at han og to kolleger fra Profetens Ummah hadde bedt til Allah i fellesområdet i retten.

- Alle muslimer og ikke-muslimer vet hvor kjær profeten Muhammed, fred være med ham, er for oss. Og selvfølgelig når man publiserer slike karitaturer, så er det en stor krenkelse.

Hussain gjorde det klart at det i sharialovgivningen er dødsstraff for å vise karikaturtegninger av profeten, og at alle som har vist slike bilder fortjener dødsstraff.

Sharia i Norge
- Jeg mener vi bør ha sharia over alt i verden. Jeg tror det er den beste lovgivningen for hele menneskeheten, sa Hussain.

Hussain viste til hva den britiske radikale imamen Anjem Choudary har sagt om trykking av den nye tegningen av Muhammed. Choudry sa at det var en krigserklæring.

- Det er ikke snakk om ytringsfrihet. Det er snakk om krenkelser av profeten, og i sharia straffes slike krenkelser med dødsstraff, sa Hussain.

Les egen sak her: Nye drapstrusler mot Charlie Hebdo

Hussain og hans to kolleger fra Profetens Ummah ba i fellesarealene til Oslo tingrett før Hussain snakket med pressen.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=kn7o-NqcrymjKxPCrv3oPUE-f7VBWQGX5LsjZIHgocNja-h44DpCQSZBej1HllLJ0i3ZPytSdbHOqTFf04KT6XXaijMwafCTZ_6IHklQ41xxDGQ-QmwS_oCOCSeGUjlxxRfQYUUMTIA&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Hussain avviste likevel at han personlig hadde til hensikt å utføre en slik dødsstraff. Han mener at det er media og norske myndigheter som har skyld i at folk nå føler seg utrygge.

Mener medier skaper unødig spenning
Hussain mener at det er norsk presse som er med å skape mer spenning og mer hat ved å publisere tegninger av Muhammed.

- Jeg tror media og norske myndigheter må ta skylden for dette, sa Hussain.

Hussain innrømmet at han har uttrykt sin støtte til terrorangrepet i Paris, men ønsket ikke å utdype sin støtte i Oslo tingrett.

Gir vesten skylden
- Handlingene deres taler mer enn noen ord jeg kan bruke, sa Hussain.

Han sier også at vesten selv har skylden i det som skjer.

- Det startet for noen år tilbake med okkupasjonen av Irak og Afghanistan. Fengslinger, tortur, voldtekter av muslimer i Irak og Afghanistan. Og også denne krigen mot Islams Stat i Irak og Syria. I tillegg til norsk våpeneksport til blant annet Israel og USA. Norsk bidrag i Afghanistan og norsk bistand til droneangrep som blant annet skjer i Jemen, Somalia og Nord-Pakistan, sa Hussain.