- Begge rullebanene er måket, og Oslo Lufthavn er åpen for vanlig trafikk, sier informasjonssjef Jo Kobro ved Oslo Lufthavn Gardermoen til Nettavisen søndag morgen.

Likevel vil det blir forsinkelser og kanselleringer ved lufthavnen søndag. Årsaken er at gårsdagens snøkaos har gjort at ikke alle fly er der de skulle ha vært søndag formiddag.

- Noen fly har overnattet andre steder, så noen innstillinger blir det, sier Kobro.

Du kan sjekke tidene for avganger og ankomster på oversikten her (ekstern lenke).

I ferd med å få kontroll
- Vi er i ferd med å få kontroll igjen, sier informasjonssjef Kenneth Vikse i SAS til Nettavisen ved 11.30 tiden søndag.

- Vi har mindre trafikk på enn søndag, men det er klart at trafikksentralen hadde mye å ta tak i søndag morgen fordi mange fly var ute av posisjon. Nå begynner det å bli bedre, og i løpet av noen timer skal det ikke være mer etterslep etter lørdagen. På mandag er alt definitivt i rute, sier han.

Kollektivtrafikken
NSBs informasjonsansvarlig opplyser til Nettavisen søndag morgen at han ikke har informasjon om betydelige forsinkelser. Jernbanen slet med kraftig med å holde snøen borte lørdag, men etter at det sluttet å snø i natt, har brøytemannskapene klart å rydde sporene.

- Jeg har ingen meldinger om betydelige forsinkelser, så jeg tror det ser greit ut i øyeblikket, sier informasjonssjef Preben Colstrup til Nettavisen søndag morgen.

Ruter, som opererer den offentlige kommunikasjonen i Oslo, opplyser at bussene i Oslo går greit, men at T-banene hadde problemer lørdag kveld.

- Alle jobbet på spreng for at det skulle fungere bra fra søndag morgen, men jeg har ikke fått oppdatering, sier informasjonssjef Gry Isberg i Ruter til Nettavisen søndag morgen.

Veinettet
Statens vegvesen melder om gode kjøreforhold søndag.

- Nå er det greit vintervei føre på de store veiene. Det har sluttet å snø, og stort sett alle veiene er brøyta. På det kommunale veinettet, og på mindre veier kan det nok henge noe igjen, sier vaktoperatør Nils Aae i Statens vegvesen. Du finner oppdatert informasjon om trafikkmeldinger her.