Gå til sidens hovedinnhold

Mer fotball på tv

Nå skal det satses tyngre på Adeccoligaen på tv.

TV 2 nesten dobler antall fotballkamper fra Adeccoligaen på kanalene sine.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Leverer
Adeccoligaen får høyere oppmerksomhet denne sesongen på TV 2 og TV 2 Zebra enn i fjor.

Til sammen skal tv-selskapet sende 30 kamper fra ligaen, dermed blir det en direktesendt kamp hver eneste uke. Hvorav brorparten av kampene skal gå på lillebrorkanalen Zebra.

- Fjoråret viste at Adeccoligaen leverer og produktet er godt nok, derfor bestemte vi oss for å gå for en kamp hver runde, sier sportssjef i TV 2, Bjørn Taalesen, til NA24 Propaganda.

- Styrker ligaen
Mens det i 2007 ble sendt 19 kamper fra ligaen blir det i år sendt 30 kamper, i all hovedsak på TV 2 Zebra.

- Dette styrker Adeccoligaen ytterligere. I år er det ekstra spenning knyttet til Start, Sandefjord og Odd Grenland som rykket ned i fjor. Alle har splitter nye anlegg, og andre klubber er i full gang med å ruste opp sine anlegg. Rammen rundt TV-kampene er i ferd med å bli en helt annen i Adeccoligaen enn hva den var for noen år siden, sier mediedirektør i NTF Svein Graff.

Marginale kostnader
Til tross for at kampene skal sendes direkte, og i så måte må ha økt bemanning mener Taalesen at det ikke medfører spesielt økte kostnader.

- Jo, men det blir likevel marginalt, for det er ikke så enorme kostnader. Så lenge vi mener å ha sett at Adecco-kampene har den oppmerksomheten og rating som vi ønsker handler det om å

Adeccokampene på TV 2 har hatt mellom 200.000 og 250.000 seere.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien