Etter 3-1-seieren mot Real Zaragoza like før jul, trodde mange at Ronald Koeman omsider hadde fått skikk på Valencia – laget som tapte 2-0 to ganger for Rosenborg i Mesterligaen i fjor høst.

Første bortepoeng
Men da den 18. serierunden i Primera Division ble ferdigspilt søndag ettermiddag, sto det bare 0-0 på resulttavlen i oppgjøret mellom Valencia og det desiderte bunnlaget Levante.

En stor skuffelse, naturligvis, særlig siden det var første gang i årets serie at Levante i det hele tatt klarte å ta poeng på utebane. Bedre ble det ikke da Valencias serbiske spiss Nikola Zigic ble sendt i dusjen seks minutter før full tid på grunn av en vill takling på Levante-stopper Jose Manuel Serrano. Valenvcia ble buet på av sine egne supportere da dommeren blåste av kampen.

Ny Real-seier
Adskillig mer grunn til å juble hadde de i hovedstaden. Atletico Madrid tok en sterk 3-0-seier borte mot Deportivo La Coruna. Spissduoen Diego Forlan og Sergio Aguero var nok en gang frempå for gjestene, som med seieren klatret opp til 4. plass i serien. Atletico er nå på 34 poeng, to bak Espanyol på 3. plass. Espanyol slo Villarreal 3-0 lørdag.

Real Madrid spilte søndag kveld mot Real Zaragoza. Ruud van Nistelrooy og Robinho scoret i 2. omgang, noe som førte til en komfortabel 2-0-seier. Dermed leder Real fortsatt med sju poeng etter at Barcelona vant 2-0 over Mallorca lørdag kveld.

Zaragoza var det dominerende laget den første timen, men ble nektet gang på gang av en særdeles opplagt Iker Casillas i Real Madrid-målet.

Her er tabellen

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.