Barcelona har vært velsignet med en rekke fabelaktige angripere i løpet av klubbhistorien. Lionel Messi er den beste.

Den påstanden våger vi, selv om også Diego Maradona var innom Camp Nou. Maradona gjorde seg tross alt mest bemerket etter at han forlot Barcelona.

Nettstedet Squawka har spurt Messi om hvilke spillere han mener har vært hans beste makkere i angrepet til Barcelona.

Storheter som Thierry Henry, Ronaldinho, Samuel Eto'o, Alexis Sanchez og David Villa har spilt sammen med den lille argentineren, men ingen av dem når opp til de to beste.

Det er nemlig de to Messi spiller sammen med nå.

Messi, Neymar og Luis Suarez scoret til sammen 119 mål for Barcelona denne sesongen. 81 av målene deres kom i ligaen. Dermed scoret trioen som nå kalles «MSN» mer enn 94 av 97 andre lag i Europas fem største ligaer denne sesongen. Mer enn for eksempel Bayern München (80), Chelsea (73) og Juventus (70), som alle ble seriemestere.

- Jeg er heldig. Jeg har spilt med mange vidunderlige spisser i løpet av årene. Jeg hadde et flott samarbeid med Ronaldinho, for eksempel, men jeg må si at det er vanskelig å toppe det å gå ut på banen sammen med Neymar og Suarez, sier Messi til Squawka.

- De er to spillere på toppen av sine karrierer. Vi har bare vært sammen som en trio i én sesong, så samarbeidet kan fortsatt utvikles, og vi kan alle bli bedre, men vi ser alle på dette som et lagarbeid.

Messi mener at Neymar kan utvikle seg til å bli verdens beste spiller, og følger opp med å si det samme om Suarez.

- Samtidig tilbyr vi alle forskjellige ting, og gjør hverandre bedre, mener Messi.

Tallene tyder vel på at han har rett?