Gå til sidens hovedinnhold

Mette-Marit feiret til sjøs

Kronprinsesse Mette-Marit fikk en personlig og musikalsk gave av kronprins Haakon under feiringen av hennes 30-årsdag tirsdag kveld.

Fødselsdagen ble feiret tirsdag kveld med en familiemiddag om bord i Kongeskipet Norge, melder Se og Hør.

Kveldens vertskap var kong Harald og dronning Sonja. Marius, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn med lille Maud Angelica var invitert til middagen om bord i kongeskipet.

Det samme var kronprinsessens mor Marit Tjessem og broren Per Høiby med kona Wenche. Marit Tjessem tilbrakte tidligere deler av dagen i retten, i forbindelse med at sønnen Espen Høiby er tiltalt for mishandling.

Fikk personlig CD

- Det har vært en kjempefin dag, sa bursdagsbarnet til pressen da hun gikk om bord i sjaluppen ved Dronningen på Bygdøy for å bli tatt ut til Kongeskipet.

Ifølge NTB fikk kronprinsesse Mette-Marit fikk en hjemmelaget CD av kronprins Haakon i gave på 30-årsdagen.

På spørsmål fra frammøtte pressefolk svarte kronprinsessen at hun hadde fått mange fine presanger, blant dem en CD som kronprins Haakon etter hva NTB forstår, hadde laget selv.

- Det er noe musikk, sa kronprinsen beskjedent.

- Gaven er hjemmelaget og personlig, la dronning Sonja til.

Flere feiringer

Tirsdagens familiefest blir ikke den eneste sammenkomsten i anledning kronprinsesse Mette-Marits 30-årsdag.

- Søndag 24. august blir det gudstjeneste i Slottskapellet og middag på Kongsseteren i anledning kronprinsessens 30-årsdag, opplyser informasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet til NTB.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping