Gå til sidens hovedinnhold

Mette-Marit trosser sykmeldingen

Gjør sitt første offentlige oppdrag siden nakkeoperasjonen.

(SIDE2): Onsdag formiddag går kronprinsesse Mette-Marit på jobb igjen, for første gang siden hun ble sykemeldt i oktober.

Det er Norad-konferansen, med global kvinnehelse som tema, som får Kronprinsessen til å trosse sykemeldingen og gå på jobb.

Mette-Marit har måttet avlyse flere offisielle besøk som følge av skaden, og er nå sykemeldt fram til 16. desember. Hun ble operert for nakkeprolaps på Rikshospitalet i midten av november.

Etter planen skal hun ikke delta på flere arrangement med det første. Nobelkonserten onsdag kveld skal hun ikke overvære.

På Noradkonferansen skal kronprinsesse Mette-Marit delta i en samtale med spesialrådgiver ved Statsministerens kontor, Tore Godal om global kvinnehelse, et emne som engasjerer kronprinsessen sterkt.

Forrige uke var Kronprinsparet på et styremøte i kronprinsparets fond. Det er den eneste gangen hun har vist seg offentlig siden hun ble sykemeldt.

- Aktivt og engasjert styre, i arbeid for og med ungdom og prosjektene våre. Flott at Kronprinsesse Mette-Marit også kunne delta i deler av møtet, samtidig som hun er i opptrening etter sin operasjon, skrev styret til bildene som da ble lagt ut.

8. oktober sendte hoffet ut melding om at kronprinsesse Mette-Marit var sykmeldt i to uker på grunn av en prolaps i nakken. Drøyt to uker etter meldte slottet at sykefraværet ble forlenget med 6-8 uker.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken