BLACKBURN-COVENTRY 1-4:

Den maltesiske spissen, i England populært kalt for «Myggen» og med en fortid i norske Lillestrøm, har gjort det til en vane å skape overskrifter når Coventry spiller cupkamper. I september scoret han begge mål da Coventry slo ut selveste Manchester United på Old Trafford i ligacupen.

Les også:United slo Villa 2-0
Les også:Chelsea trengte selvmål

Klart best
Lørdag kveld var det Morten Gamst Pedersen og Blackburns tur til å få smake på den kortvokste spissens ferdigheter. Han åpnet scoringsballet - og han avsluttet det.

Seieren kunne og burde faktisk også ha vært større, for Coventry var det klart beste laget. Iain Dowies menn ligger helt nede på 17. plass i Championship, men de kunne og burde ha vunnet mer.

- Alle spilte med hjertet og ga alt for å sikre oss dette resultatet, jublet Mifsud etter kampen, ifølge Sportinglife.

15 mål
- Keeperen var fantastisk, forsvarsfireren var utrolig, midtbanen løp en maraton og vi tre på topp var en trussel hele tiden, sa Mifsud, som nå er oppe i 15 mål denne sesongen.

I tillegg til Mifsuds to mål scoret også Elliot Ward og Adebola hvert sitt, til de 3000 tilreisende Coventry-supporternes elleville jubel.

Iain Dowie mente lørdagens resultat var enda mer imponerende enn da de slo ut Manchester United i ligacupen.

- FA-cupen er den beste cupen i verden. Å komme til et sted som dette, og møte et lag som Blackburn, er fantastisk. Vi scoret noen nydelige mål, sa han etterpå.

Mifsud-skryt
Dowie skrøt også av Mifsud.

- Det var godt å se Mifsud i den formen vi vet han kan være i.

Det er ikke mer enn et par uker siden Coventry sto i fare for å bli satt under administrasjon. De kunne i så måte ha mistet ti poeng. Til slutt ble klubben kjøpt av Sisu Capital.

Hvilken opptur lørdagens kamp må ha vært for Sky Blues-fansen.

Blackburn ble for øvrig buet av banen da sluttsignalet gikk. Rovers-manager Mark Hughes ville ikke skylde på noe som helst etter kampen.

- Vi hadde bra nok spillere ute på banen til å gjøre en bedre kamp, men de var rett og slett ikke stilt inn på hva vi skulle gjøre, sa han.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.