Gå til sidens hovedinnhold

Mifsud klar for Coventry

Michael Mifsud signerte i formiddag en kontrakt med Coventry.

Coventry har lenge vist interesse for Michael Mifsud. Den engelske Championship-klubben forsøkte å kjøpe malteseren i sommer, men fikk nei fra Lillestrøm.

Bosman-spiller
Mifsud gjorde det tidlig klart at han ikke ville forlenge kontrakten sin med kanarifuglene, og en rekke engelske klubber fattet interesse da det nærmet seg utløp av kontrakten hans.

Sheffield United, Bolton, Crystal Palace, Watford og Reading er noen av klubbene som kikket nærmere på måltjuven. Men nå er det altså klart at det blir Coventry på 25-åringen.

Onsdag formiddag signerte han en kontrakt som knytter ham til klubben i to og et halvt år. Han vil bli presentert på en pressekonferanse torsdag.

Mifsud har fått trøye nummer 17.

Kan debutere lørdag
Tirsdag kveld ble han og agent Mark Taylor enig med The Sky Blues om de siste detaljene i kontrakten. Han kan dermed få sin debut i den lyseblå trøyen allerede mot Crystal Palace på lørdag.

Etter bare en seier på de siste åtte kampene har Coventry falt ned til 16. plass i ligaen, og manager Micky Adams håper Mifsud kan være mannen som snur den negative trenden - og redder jobben hans.

Scoringsvegring
Stern John er toppscorer for Sky Blues så langt denne sesongen med fattige fem mål. Spisskollegene Dele Adebola og Leon McKenzie står med henholdsvis tre og to scoringer.

Kevin Kyle, som ble kjøpt fra Sunderland da Coventry fikk nei fra Lillestrøm i sommer, har bare funnet veien til nettmaskene en gang.

Mifsud ble toppscorer for Lillestrøm med 11 mål forrige sesong.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka