Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tipping:I dag kan ikke United tape
OL:Hvorfor er Petter Northug favoritt?
OL:Denne russeren er farlig
OL:Tjen penger på at Tora tar medalje
V65: Spennende i Harstad

Det er mange spennende OL-spill på oddsprogrammet søndag, og vi har tre tips fra Russland. I tillegg lanserer vi et spill fra Serie A i denne saken.

Dagens spill
Sampdoria - Cagliaria H 2,05 (spillstopp 14.55)

Den gamle storspilleren Sinisa Mihajlovic, som var en tøff og fryktet back i Serie A i mange år, har virkelig fått sving på Sampdoria, og laget er nå åtte poeng over nedrykksstreken etter en serie gode resultater på nyåret.

Serberen har tilført nye ideer og fått laget i bedre balanse. Han har også klart å vekke liv i spissen Maxi Lopez, som har hatt en broket karriere etter at han gikk fra Barcelona i 2007. Argentineren er ute i kulden i Catania, men ble matchvinner i sitt comeback som leiesoldat for Sampdoria borte mot byrival Genoa forrige helg.

Sampdoria hadde seieren i lomma til det gjenstod få minutter av hjemmekampen mot Bologna nest sist, men måtte nøye seg med poengdeling. I hjemmekampen før det ble det solide 3-0 over Udinese

Forsvarsspilleren Shkodran Mustafi er ute med karantene, og det er usikkert om Lopez blir klar.

Cagliari tok en viktig hjemmeseier mot Fiorentina sist og står med 23 poeng – ett mindre enn dagens motstander. Kun fem av disse poengene er imidlertid tatt på fremmed gress, noe som gjør Cagliari til det fjerde svakeste bortelaget i serien.

Den colombianske landslagsspissen Victor Ibarbo har operert blindtarmen og er uaktuell i dag. Forsvarsspilleren Francesco Pisano og midtbanespilleren Daniele Dessena er også ute.

Vi takker ja til over to i odds på Sampdoria-seier.

Sampdoria - Cagliaria 2,05 - 2,95 - 3,25
Klikk her for å levere dette spillet

Les også søndagens OL-tips:
Hvorfor er Petter Northug favoritt?
Denne russeren er farlig
Tjen penger på at Tora tar medalje