Gå til sidens hovedinnhold

Milan i Tevez-forhandlinger

Møter Manchester City denne uken.

Kan Carlos Tevez-affæren være på vei mot en ende? Vi tror det ikke helt før vi ser det, men siste nytt fra Italia kan tyde på at noe er i gjære.

AC Milans visedirektør Adriano Galliani hevder at han skal møte ledelsen i Manchester City for å diskutere kjøp av den problematiske argentineren, melder Sky News.

Og er det noe Manchester City ønsker så er det å bli kvitt Carlos Tévez, som tidligere i høst ble bøtelagt fordi han angivelig ikke ønsket å bli byttet inn under Mesterliga-kampen mot Bayern München.

- Det er sant at jeg at jeg skal i møte med dem (City) på torsdag, men jeg tror ikke noen avtale blir inngått den dagen, sier Galliani til det italienske nyhetsbyrået ANSA.

- Vi kommer ikke til å kjøpe ham direkte. Vi tilbyr å låne ham med førsterett til å kjøpe i juni, sier han videre til radiostasjonen Radio 1 Rai.

Det er trolig fånyttes.

- Milan vet at vi ikke kan låne ham ut, men hvis de vil kjøpe Carlos, vil det være i orden for oss. Jeg håper vi kan finne en løsning som er god for både oss og Carlos, sier Roberto Mancini ifølge BBC.

Også Paris St. Germain er ute etter Tevez, men de har gjort det klart at de finner seg i å vente til Milan eventuelt har feilet i sitt forsøkt.

- Spilleren ønsker å komme til oss og ikke PSG, og vi håper City godtar tilbudet, sier Galliani.

Kommentarer til denne saken