Gå til sidens hovedinnhold

- Milan slår dumpekandidaten

2014 har åpnet positivt for Mario Balotelli og Milan, og vi setter penger på at de sanker nye tre poeng i dagens dobbel.

Sportspills øvrige søndagstips:
V4 & V5 Täby: Galoppeksperter i superform
V64 Eskilstuna: Det lukter penger
Dagens langskudd & singel: Fem strake tap?
Søndagens tippekupong: Liverpool og Real Madrid på kupongen

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansatt Steven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Her kan du lese mer om Steven.

Mye spansk og italiensk fotball på oddsprogrammet i dag, men det spilles også to kamper i Premier League. Også en del hockey, der det finnes en del spilleverdige i kamper i NHL.

Dagens dobbel
Sassuolo - Milan, B 1,65
Følelsen sier at Milan får enda bedre kontroll på sakene og laget har nå begynt å klatre på tabellen. Seieren mot Atalanta kom mer eller mindre som bestilt, men de hadde et godt trykk i spillet. Kaka' har funnet formen og nå ventes også en spillelysten Mario Balotelli tilbake i startelleveren. Han var småsyk sist og gjorde bare et kort innhopp, men var likevel sterkt delaktig i to mål.

Det kan virke som de stiller med følgende startellever, selv om jeg håper Cristante får sjansen fra start: Abbiati - De Sciglio, Bonera, Zapata, Emanuelson - Montolivo, de Jong, Poli - Kaka' - Robinho, Balotelli.

Sassuolo har det på sin side tungt om dagen. Målproduksjonen har helt sluttet. Det er god kapasitet i angrepstrioen Berardi, Zaza og Floro Flores, men de får helt enkelt for dårlig service fra resten av laget. Er svekket defensivt, ettersom midtstopper Paolo Bianco er ute med skade.

Milan har ikke storspilt på bortebane, men virker å ha rundet et hjørne denne sesongen og skal ha alt som trengs for å vinne denne kampen.

Dallas Stars - New York Islanders H 1,90
Dallas er nok glade for å være på hjemmebane igjen, etter en mindre lykket utflukt til New York-området. Innsatsen sist kamp var forbedret. De hadde bedre fart i spillet og skapte flere sjanser. Stars lever mye på fart og skøyteferdigheter, så når de er slitne blir de et lett bytte. Nå har de fått et par dager på å slikke sårene, og jeg regner med å se et kvikt og klart Dallas i natt. Ingen nye skader er rapportert. Kari Lehtonen ventes å få tillit i buret.

Islanders gjør det bra for tiden og har 7-3-0 på sine siste ti kamper. De har dog hatt en del flyt på veien og kan få problemer med å forsvare seg mot et revansjelystent Dallas. Lubomir Visnovsky, Radek Martinek og Evgeni Nabokov er ute med skader. Ingen bekreftet målvakt, men alt tyder på Kevin Poulin.

Dallas kan mye bedre enn det de har vist i det siste, og hvis de bare kommer opp til deres normale nivå, er seieren innen rekkevidde

Sassuolo - Milan, 4,70 - 3,15 - 1,65.
Dallas Stars - New York Islanders, 1,90 - 3,70 - 2,85
Samlet odds: 3,14
Klikk her for å levere dobbelen

Spillstopp første kamp: 20.45.

Kommentarer til denne saken