MILAN - PALERMO 3-0:
CATANIA - INTER 2-1:

De to Milano-gigantene hadde bare vunnet én gang hver på sine fem første seriekamper før denne helgen. Begge hadde med andre ord behov for å rette opp et dårlig inntrykk.

Milan tok imot Palermo på San Siro. Rosatrøyene hadde vunnet tre av de siste fire oppgjørene mot Milan og var nok ikke den regjerende mesterens ønskemotstander i en litt turbulent tid.

Nektet gjestene tabelltopp
Mål av Antonio Nocerino like før pausen, og to nye fulltreffere av Robinho og Antonio Cassano i første halvdel av andre omgang, sørget likevel for at Milan fikk en hyggelig kveld til slutt.

Palermo maktet ikke å svare og mistet muligheten til å overta tabelltoppen i Serie A.

Inter reiste til Catania for å jakte sin andre trepoenger for sesongen. Trener Claudio Ranieri måtte klare seg uten skadde Wesley Sneijder og Diego Forlán, men skulle likevel ha et mannskap som var mer enn godt nok til å hente poeng på Sicilia.

Det startet lovende for Inter som tok ledelsen ved Esteban Cambiasso etter bare seks minutter. Om innledningen var god, var de første minuttene etter sidebyttet betraktelig dårligere.

Da kampuret viste seks minutter av annen omgang hadde både Sergio Almirón og Francesco Lodi scoret for Catania. Lodi satte inn matchvinnerscoringen fra straffemerket.

Claudio Ranieris mannskap ligger bare ett poeng over nedrykkstreken, men har spilt en kmap mer enn de tre lagene under.

Napoli tapte hjemme
Også mesterligadeltaker Napoli skuffet i sin kamp lørdag kveld. Tap 1-2 på hjemmebane mot Parma var nok langt under forventningene til trener Walter Mazarri som stilte med topet mannskap på Satadio San Paolo.

Innbytter Giuseppe Mascara utlignet for Napoli med et snaut kvarter igjen etter at Massimo Gobbi hadde sendt gjestene foran. Francesco Modesto sørget imidlertid for å gi Parma ledelsen igjen og den holdt til kampslutt.