Gjennom et lån fra Liverpool til fransk fotball har Joe Cole pustet nytt liv i sin karriere. 30-åringen hjalp Lille til en sterk tredjeplass, men nå vender han nesen tilbake mot de britiske øyer.

– Jeg har ikke snakket med Liverpool, men slik det ser ut for øyeblikket vil jeg være på plass i Liverpool når sesongoppkjøringen starter, sier Cole til ESPN.

Vil til midten
I Lille ble Cole flyttet fra vingen til en mer sentral rolle. Ifølge hovedpersonen er det en rolle han trives meget godt i.

– Dagene hvor jeg løp opp og ned langs krittet er forbi. Min framtid er sentralt i banen hvor jeg kan ha mye ballkontakt og få maksimalt ut av mine kvaliteter.

– Det er en rolle jeg også hadde som 19-åring i West Ham, sier Cole.

På sine 31 kamper i Lille-trøya scoret Cole fire mål.

Vil slå til
Hvem som blir ny manager i Liverpool er fremdeles usikkert, men store navn som Fabio Capello, André Villas-Boas og Roberto Martinez har vært nevnt.

Til tross for at ansettelsen i stor grad kan være med på å forme Joe Coles framtid, tar engelskmannen oppstyret med knusende ro.

– Det er ikke mye å gjøre når man ikke vet hvem som blir den neste manageren. Mitt eneste håp er at jeg slår til i Liverpool – i min beste posisjon, avslutter han. (ANB)