Manchester United bekrefter mandag at Javier Hernandez har undertegnet en ny kontrakt med klubben.

Det har lenge vært klart at meksikaneren ville få tilbud om en forbedret kontrakt på Old Trafford og spissen har hele veien signalisert at han ønsket å forlenge.

- Minner om Ole
United-manager Sir Alex Ferguson var storfornøyd med at Hernandez nå hadde undertegnet kontrakten og sammenlignet nok en gang måljegeren med Ole Gunnar Solskjær.

- Den forrige spilleren jeg kan huske at bemerket seg på denne måten så fort, var Ole Gunnar Solskjær. Javier minner meg mye om Ole, sier skotten til Uniteds nettside.

- Måten han er i stand til å skape plass og avslutte gjør han til en naturlig målscorer. Han jobber alltid hardt og er en populær gutt i troppen, sier Ferguson.

- Vært fantastisk
Også Hernandez var fornøyd med de nye betingelsene og spissen sa at det å få sjansen i en klubb som Manchester United var en drøm som gikk i oppfyllelse.

- Jeg hadde aldri ventet at den første sesongen i klubben skulle gå så bra. Jeg er storfornøyd med å kunne binde meg til en ny kontrakt, sier han.

- Det å vinne tittelen og få spille i Champions League har vært fantastisk. Nå ser jeg fram imot å hjelpe klubben og lagkameratene min mot nye triumfer, avslutter han.

Den nye kontrakten strekker seg fem år fram i tid og det har tidligere blitt antydet at Hernandez nå har fått en hederlig lønnsøkning.