Gå til sidens hovedinnhold

Mishandlet datter (2) med høytrykksspyler

Den 22 år gamle moren ble avslørt av et overvåkingskamera.

Bilder fanget opp fra overvåkingskameraet viser Niurka Ramirez idet hun spyler ned sin to år gamle datter med en høytrykksspyler på et bilvaskeri i delstaten Florida.

Niurka Ramirez forteller at hun ble sjokkert da politiet konfronterte henne med hendelsen, melder ABC News.

Ville ikke rise barnet
22-åringen ønsket ikke å rise sin temperamentsfulle datter på bilvaskeriet og brukte derfor en høytrykksspyler for å roe ned toåringen.

- Hun sparket og slo på bilen. Jeg trodde hun ville bli rolig, og at hun ville roe seg ned av vannet, forteller moren i et intervju på TV-programmet Good Morning America.

Politiet klarte å identifisere Ramirez fra videobildene og arresterte henne fredag. Hun ble siktet for barnemishandling.

- Var på full styrke
Selv mener hun at høytrykksspyleren var på svak styrke. Men daglig leder for bilvaskeriet, Marlene Diaz, hevder derimot at videobildene viser at høytrykksspyleren var på full styrke.

- Jeg kunne høre barnet skrike og det var et forferdelig skrik. Deretter stanset hun et øyeblikk og begynte å snakke til barnet på spansk. Hun sa til barnet at: du skal respektere meg. Du skal ikke behandle meg dårlig. Jeg er moren din, forteller Diaz som var vitne til hendelsen.

Se videoen her (ekstern lenke).

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris