Gå til sidens hovedinnhold

- Missedeltager kidnappet ekskjæreste

En amerikansk skjønnhetsdronning har blitt arrestert og siktet for kidnapping, mishandling og væpnet ran.

Miss Arizona-deltaker og jusstudent Kumari Fulbright (27) er siktet for å ha kidnappet og mishandlet ekskjæresten.

27-åringen skal ha holdt ekskjæresten fanget i ti timer på to forskjellige adresser. Hun skal ha bitt ham i armen mens han satt fastbundet til en stol, skriver Herald Sun.

To brødre er mistenkt for å ha hjulpet Fulbright og er fortsatt på rømmen, og en tredje mann er pågrepet for å ha deltatt i frihetsberøvelsen.

Hendelsen skjedde i begynnelsen av desember i fjor i Tucson Arizona.

Truet med våpen
Fulbright skal ha bedt ekskjæresten om å komme til leiligheten hennes. Da han ankom stedet, gikk hun for å ta seg en dusj. Deretter skal de to brødrene ha stormet inn i leiligheten væpnet med håndvåpen.

- De truet ham med våpen til å legge seg ned på gulvet. De beskyldte ham for å ha stjålet smykker, ifølge Fulbright. Deretter kommer hun ut av dusjen og involverte seg, sier politisersjant Fabian Pacheco.

Basketak
Deretter ble ekskjæresten kjørt til en annen adresse hvor den tredje mannen befant seg. Der oppsto det et basketak som endte med at ekskjæresten klarte å rømme fra leiligheten.

Fulbright og de tre mennene skal ha frarøvet ekskjæresten en lommebok, en koffert, mobiltelefon og flere hundre dollar i cash.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte