Gå til sidens hovedinnhold

- Mistet babyen da det smalt

Hasina Patel (29) fordømmer ektemannen som stod bak London-bombe.

Enken etter Mohammad Sidique Khan, hovedmannen bak London-bombene 7. juli for to år siden, fordømmer ektemannens handlinger i et intervju med Sky News.

- Jeg fordømmer det som skjedde, sier en gråtende Hasina Patel (29) til tv-kanalen.

Mistet babyen
Samme dag som ektemannen bombet undergrunnsbanen i London, der 52 mennesker mistet livet, mistet Hasina babyen hun bar på. Hun ringte mannen for å få ham til å bli med på sykehuset, men fikk ikke svar.

Da hun kom hjem og slo på tv-en, så hun nyheten om bombene.

- Jeg kunne ikke tro det. Hvis noen gjorde det mot meg eller datteren min, ville jeg aldri tilgi dem. Jeg tenker at de kunne drept datteren min, sier Hasina til Sky News.

Ingen mistanke
I dagene etter angrepet forsøkte hun å få tak i mannen for å fortelle ham at hun hadde mistet barnet. Den siste tiden før angrepet hadde han tilbrakt mindre tid enn vanlig med familien, så først mistenkte ikke Hasina at noe var galt selv om hun ikke fikk svar. Hun tenkte aldri tanken på at han kunne stå bak det fryktelige angrepet.

- Når jeg ser tilbake på den tiden, kan jeg ikke skjønne hvordan jeg kom meg gjennom de månedene. Jeg måtte prøve å akseptere at han hadde begått et terrorangrep, forteller Hasina.

- Prøv å forstå
Ektemannen øremerket 400 pund - nesten 5000 kroner - i sitt testamente slik at parets datter kunne få nye leker etter at faren var borte. Han hadde også en siste beskjed til kona.

- Jeg er lei meg for alle løgnene og bedraget. Jeg håper du kan tilgi meg og jeg håper at du kan forsøke og forstå hvorfor jeg gjorde det jeg gjorde, skrev Mohammad Sidique Khan til kona.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien