Gå til sidens hovedinnhold

Mistet kona - selger livet på nett

Hypp på et nytt liv? Da kan du kjøpe huset, bilen, vennene og jobben til Ian Usher (44) på auksjon.

Britiske Ian Usher emigrerte til Australia for seks år siden. Men etter at kona Laura forlot ham har Usher lagt ut rubb og stubb av livet sitt på auksjon.

- Jeg møtte og giftet meg med den beste jenta i verden. Jeg elsket henne av hele mitt hjerte og hun elsket meg. Men etter tolv år sammen og et fem år langt fantastisk og lykkelig ekteskap, ble jeg truffet av et lyn fra klar himmel, skriver Usher på sin hjemmeside Alife4sale.

Etter et år som singel fikk Usher nok.

- Jeg bor alene i huset som vi bygde for å bo sammen i. Fortsatt har jeg alle møblene vi kjøpte til våre tidligere hjem. Jeg har bilen vi eide og jeg er omgitt av minner fra forholdet vårt. På tross av at jeg har et travelt og rikt liv, så savner jeg kona mi noe fryktelig. Alt i hjemmet mitt minner meg om de vidunderlige årene vi hadde, skriver briten.

Fallskjerm
Så hva slags liv er det Usher har å by på? Det store trekkkplasteret er huset som sto ferdig i 2006, cirka 30 minutters togreise fra Perth i Australia. Huset har tre soverom og to bad. Alle møblene følger selvfølgelig med på kjøpet. Huset, som har utendørs boblebad, er verdsatt til cirka to millioner kroner.

Ellers følger det med en 89-modell Mazda 929, en 96-modell Kawasaki Ninja ZX6R, en 95-modell Kawasaki 650SX jetski og en sykkel, for den som vil kjøpe Ushers liv. Og ikke minst en fallskjerm!

Mer kuriøst er det at Usher selger vennene sine også, siden «det tar tid å finne seg nye venner når man er ny i byen».

Prikken over i'en er Ushers jobb på Jenny Jones Rugs & Homes. Her blir to ukers prøvetid fulgt av tre måneders prøvetid. Deretter er jobben fast, for en eventuell kjøper.

Går på eBay

Auksjonen starter 22. juni på eBay og går over sju dager.

- Når auksjonen er over reiser jeg med lommeboka i den ene hånda og passet i den andre. Jeg tar første fly til hvor som helst, sier Usher i følge Daily Mail.

Ideen til auksjonen fikk han fra en venn (som hadde en dårlig dag) for mange år siden. Vennen realiserte aldri tanken om å selge livet sitt, men Usher glemte aldri påfunnet.

- Historien min er litt trist, men det er ikke meningen min å klage. Mange har opplevd langt verre ting enn meg, sier Usher.

SE IAN USHER SELGE LIVET SITT PÅ YOUTUBE!

HTML EMBED