Gå til sidens hovedinnhold

Mjelde tilbake på trenerbenken

Skal redde Bryne fra nedrykk.

Mandag ble Mons Ivar Mjelde presentert som ny hovedtrener for Adeccoliga-laget Bryne. Dette blir 41-åringens første trenerjobb etter at han forlot Brann.

Avtalen med Bryne gjelder ut inneværende sesong.

– Bryne er et lag jeg har et forhold til fra før, og når denne muligheten dukket opp så var det spennende. På mange måter er situasjonen i Bryne i dag lik den som var i Brann når jeg ble trener der i 2003, sier Mjelde ifølge Aftenbladet.

Han spilte for Bryne i 1991, og satte inn 12 mål på 37 kamper for jærklubben.

Mjelde overtar laget etter Rolf Teigen, som fikk sparken for et par uker siden. Kvartetten Trond Sirevåg, Gabriel Høyland, Kurt Hegre og Erik Fuglestad har ledet laget i de siste kampene, og gjorde det også i mandagens kamp mot Moss.

Seier ble det imidlertid ikke, til tross for god innsats- og angrepsvilje. Ezekiel Bala og Marius Helle scoret hver sin gang for Bryne før Kenneth Kvalheim først reduserte og deretter utlignet. Marius Helle ga Bryne ledelsen 3-2 tidlig i andre omgang, men nok en gang kom Kvalheim og ødela.

Tremålscoreren Kvalheim sørget for at Moss så vidt holder seg over nedrykksstreken, mens Bryne nå ligger nest sist i Adeccoligaen etter ni serierunder.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken