Gå til sidens hovedinnhold

Moa-kompis sendt av banen for tullball

Didier Konan Ya utvist da Hannover tapte.

WOLFSBURG - HANNOVER 3-1:

Mohammed Abdellaoue har gjort en helt grei sesong så langt i Bundesligaen og før møtet med Wolfsburg lå klubben som nummer seks på tabellen.

Den norske spissen har også vært brennhet denne høsten og sto bokført med åtte ligamål på de første tolv kampene i den tyske toppdivisjonen.

Salihamidzic i form
Lørdag ventet et tøft bortemøte med Wolfsburg og det skulle bli en tung dag for Abdellaoue og hans lagkamerater.

For selv om Wolfsburg har slitt i sesonginnledningen, så var laget svært skarpere lørdag. Spesielt veteranen Hasan Salihamidzic var frisk for vertene.

Veteranen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 22 minutter da han overlistet Hannover-keeper Ron-Robert Zieler. Dette var 34-åringens første mål for Wolfsburg.

Og snaue 15 minutter senere var samme mann på farten igjen. En corner havnet på hodet til Chris, som headet videre til Salihamidzic. Bosnieren satte inn sitt andre mål.

Like før pause reduserte Christian Schultz for Hannover, og skapte med det nytt håp, men i løpet av andre omgang skulle det håpet slukkes ettertrykkelig.

Konan Ya utvist
Ti minutter etter hvilen la Chris på til 3-1 for hjemmelaget og like etter ble tidligere Rosenborg-spiller Didier Kona Ya sendt i dusjen.

Spissen skal ha kastet ballen på en motspiller og fått direkte rødt kort av dommer Deniz Aytekin for episoden. Dermed måtte Hannover avslutte kampen med ti mann.

Kvarteret før slutt gjorde Alexander Madlung vondt verre for gjestene, da han satte inn 4-1. Flere mål ble det aldri på Volkswagen Arena.

Dette betyr at Hannover fortsatt står med 19 poeng fra 13 kamper. Mohammed Abdellaoue spilte for øvrig hele kampen for sin klubb.

Kommentarer til denne saken