Gå til sidens hovedinnhold

Moa med mål og assist for Hannover

Den tidligere Vålerenga-spissen åpnet målkontoen for sin nye Bundesliga-klubb.

SCHALKE 04 - HANNOVER 96 1-2:

Han brukte ikke lange tiden på å bemerke seg i tysk Bundesliga, Mohammed Abdellaoue. I sin aller første kamp mot Frankfurt var spissen sentral i det som til slutt ble en 2-1-seier.

Og selv om fotballmagasinet Kicker bare ga nordmannen 4,5 på børsen etter debuten, ser ikke det ut til å påvirke spissen. Etter lørdagens kamp vil nok karakteren også være bedre.

Mål og assist
For i møtet med Champions League-klare Schalke 04 var den tidligere Vålerenga-spilleren i storform for Hannover.

Etter 31 minutter var han nest sist på ballen da Konstantin Rausch sendte gjestene i front, og tidlig i andre omgang var det 24-åringen selv om var sist på ballen da den havnet i nettet.

Spissen kom på et godt løp og lurte offsidefella etter et flott gjennomspill. Alene med keeper klinket Moa til fra rundt 16 meters hold og VM-keeper Manuel Neuer måtte kapitulere.

Assisten på det første målet kom da nordmannen vendte opp på rundt 18 meter og slo en presis stikkball til Rausch. Alene med keeper var den russiske vingen sikker og scoret.

Dermed kan Hannover-direktør Martin Kind begynne å puste litt lettere, etter signeringen av 10-millionersmannen. Kind har nemlig store forventninger til hva Moa kan utrette i klubben.

- Vi håper at han viser seg fram på samme måte i Bundesliga som i Norge, og håper at han kan score ti mål for oss, sa Kind til Nettavisen rett etter at overgangen fra VIF var i boks.

LES OGSÅ: - Vi håper Moa kan score tosifret

Tung Schalke-start
Schalke 04 ble nummer to i Bundesliga forrige sesong, men har fått en meget tung start denne høsten. I første kamp ble det tap for Hamburg, og nå røk de altså hjemme for Hannover.

I lørdagens kamp startet de imidlertid best og presset Hannover lenge, men altså uten å få betalt. Jermaine Jones scoret Schalkes trøste mål drøye ti minutter før slutt, uten at det hjalp.

Hannover på sin side har startet over all forventning. Forrige sesong ble det bare en 15.-plass på klubben, men etter to kamper av årets sesong står Mirko Slomkas menn med full pott.

Resultater Bundesliga:
Frankfurt - Hamburg, 1-3
Nürnberg - Freiburg, 1-2
Schalke 04 - Hannover, 1-2
Werder Bremen - FC Köln, 4-2
Wolfsburg - Mainz 05, 3-4
St. Pauli - Hoffenheim, 0-1

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken