Gå til sidens hovedinnhold

Moas første ligamål på fem kamper

Nordmannen satte sitt niende for sesongen.

KAISERSLAUTERN - HANNOVER 96 1-1:

Mohammed Abdellaoue har vært sentral for Hannover i den tyske Bundesligaen denne sesongen og nordmannen har vært flittig frampå med scoringer.

Før søndagens møte borte mot Kaiserslautern hadde imidlertid ikke landslagsspissen scoret siden oppgjøret med Schalke 04 tidlig i november.

Hannover har spilt fire ligakamper siden dette og Moa har vært på banen i alle uten å finne nettet. På Fritz-Walter Stadion skulle det imidlertid ikke gå lang tid før måltørken var over.

Matchuret viste 12 minutter da Hannover utnyttet en feil fra forsvarsspiller Mathias Abel. Abdellaoue kom alene igjennom med keeper Kevin Trapp. Avslutningen gikk i mål.

Dette var nordmannens niende ligamål for sesongen. Mario Gomez er enn så lenge toppscorer i Tyskland med 16 fulltreffere, mens Schalkes Klaas-Jan Huntelaar har 15 mål.

Moas tidlige scoring så også lenge ut til å holde til full pott for Mirko Slomkas mannskap. Det skulle gå hele 68 minutter av oppgjøret før hjemmelaget slo tilbake og utlignet.

Olcay Sahan la inn fra kanten og inne foran mål ventet innbytter Adam Nemec. Slovaken satte ballen utakbart forbi Hannover-keeper Ron-Robert Zieler og lagene var like langt.

Flere mål ble det aldri i Kaiserslautern, men helt på tampen ble hjemmelagets Itay Shechter sendt i dusjen for en forseelse på Hannovers Manuel Schmiedebach.

Resultatet betyr at Hannover nå står med 23 poeng etter 17 kamper. Dette holder til en sjuendeplass på tabellen. Kaiserslautern har 16 poeng og ligger på 16.-plass.

Moa ble for øvrig byttet ut etter 72 minutter. Artur Sobiech kom inn for nordmannen. Tidligere RBK-spiller Didier Konan Ya startet på benken for Hannover, men kom inn i det 63. minutt.

Kommentarer til denne saken